Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Να βγάλουμε υγιή εικόνα”

“Να βγάλουμε υγιή εικόνα”

thomidis

thomidis

Ιστορική ήταν η περασμένη Κυριακή για την ομάδα των Άγιων Θεόδωρων Αρχαγγέλου, οι οποίοι επικράτησαν του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με 58-50 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους σε Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής των Ροδίων, Βενέτης Θωμίδης, ο οποίος επί δέκα συνεχόμενα χρόνια βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Κολοσσού, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την πρώτη νίκη σε επαγγελματική κατηγορία στην ιστορία των Αγίων Θεοδώρων: “Ήταν μία σημαντική στιγμή γιατί συνδυάστηκε η πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία με την πρώτη της νίκη. Ήταν ένας στόχος, τον οποίο μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε τον είχαμε συζητήσει με τα παιδιά κι είχαμε πει ότι πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία επειδή παίζουμε μέσα στην έδρα μας να το συνδυάσουμε με νίκη.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν λειτούργησε υπέρ μας γιατί τα παιδιά ξεκίνησαν αγχωμένα κάτι που φάνηκε στο σκορ, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε πίσω ακόμα και με 16-4. Στη συνέχεια, όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι και με όπλο την άμυνα φτάσαμε σε αυτή την ιστορική νίκη”.

Για τη συνεργασία του με τον σύλλογο: “Η συνεργασία με την ομάδα προέκυψε μέσα στο καλοκαίρι μετά από μία διαφωνία που υπήρξε μεταξύ της διοίκησης και του κόουτς Παπακώστα, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα. Για εμένα ήταν μία πρόκληση να ξεκινήσω με μία ομάδα από το μηδέν.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια και είναι μία συλλογική δουλειά, η οποία δεν βασίζεται σε ένα χορηγό αλλά σε ένα ολοκληρωμένο χορηγικό πρόγραμμα. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας, οι οποίες είναι σημαντικά αυξημένες σε σύγκριση με άλλες ομάδες της κατηγορίας. Το μπάτζετ μας διπλασιάζεται από τα 13 ταξίδια και τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία”.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται με την Πεύκη: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Πεύκη έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών κι απουσιών, όμως όπως και στο πρώτο ματς τα παιδιά θα ανταποκριθούν και θα καλύψουν το κενό των απόντων”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Ο στόχος ένας και μοναδικός και δεν είναι άλλος από τη σωτηρία της ομάδας. Θέλουμε να πατήσει γερά στα πόδια της, να κάνει περήφανους τους χορηγούς κι αυτούς που τρέχουν για την ομάδα. Γενικά θα επιδιώξουμε η ομάδα να βγάλει μία εικόνα υγείας ώστε να κοιτάξει ψηλότερα στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…