Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Μπάχαλο με τη σχολή

Μπάχαλο με τη σχολή

coach boards

coach-boards

Μετά από πολλά χρόνια, πέρσι τέτοια εποχή ξεκίνησαν την επαναλειτουργία τους οι σχολές προπονητικής του ΣΕΠΚ. Μία κίνηση που έδινε σε πολλούς προπονητές, που δεν είχαν τη δυνατότητα να ασκήσουν το επάγγελμα, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, να δώσουν εξετάσεις και ως εκ τούτου να πάρουν τη σχετική ταυτότητα που θα τους επέτρεπε να ασκούν το επάγγελμα με κάθε νομιμότητα.

Οι εξετάσεις που έγιναν όμως τον περασμένο Ιούνιο μετά την αρχική χαρά στους επιτυχόντες έφεραν προβληματισμό κι απογοήτευση. Ο λόγος; Μία ανώνυμη καταγγελία που έγινε για διαρροή των θεμάτων των εξετάσεων!

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες -μέσω σχετικού e-mail που εστάλη από τον Μιχάλη Αναστασιάδη στους περσινούς υποψήφιους προπονητές της Γ’ κατηγορίας– μία ανώνυμη καταγγελία για διαρροή των εξεταζόμενων θεμάτων είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω και να ακυρώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ήτοι να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να μην δοθούν τα διπλώματα και οι ταυτότητες στους επιτυχόντες, μα πάνω απ όλα να δημιουργηθεί δεδικασμένο (σε περίπτωση που τελικά γίνουν έτσι τα πράγματα) και ως εκ τούτου να… χαθεί η μπάλα στη συνέχεια.

Πολλοί (σχεδόν όλοι) από τους επιτυχόντες έχουν αρχίσει ήδη να αντιδρούν στη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για επανάληψη των εξετάσεων, με τις ημερομηνίες που έχουν ακουστεί να είναι η 21η ή η 26η Οκτωβρίου. Μία φήμη που πολλοί φοβούνται πως θα επαληθευτεί.

Ποια θα είναι η ουσιαστική αντίδραση των… προπονητών που πέρασαν τις εξετάσεις του Ιουνίου; Θα κινηθούν νομικά κατά της σχετικής απόφασης διεκδικώντας τη δικαίωσή τους.

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα θέμα που “καίει” αφού μία… ανώνυμη καταγγελία (την οποία πάντως στη ΓΓΑ αναφέρουν ως επώνυμη!) μπορεί να οδηγήσει σε ένα άνευ προηγουμένου αδιέξοδο. Κι όλα αυτά δίχως να υπάρχουν αποδείξεις πως όντως διέρρευσαν τα θέματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…