Κεντρική Διεθνή Με σούπερ Καλάθη η Αστάνα

Με σούπερ Καλάθη η Αστάνα

pat kalathis astana

pat kalathis-astana

Την δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες στην βαλτική λίγκα πέτυχε η Αστάνα η οποία επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Κράσνι Βόλγκογκραντ με 94-76 με τον Πατ Καλάθη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να τελειώνει το ματς με νταμπλ-νταμπλ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο ροζ φύλλο από το πρώτο ημίχρονο αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία διψήφια διαφορά (42-32) την οποία και συντήρησαν μέχρι το φινάλε. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές που υπερείχαν στα ριμπάουντ (44 έναντι 33).

Ο Πατ Καλάθης πρόσθεσε 22 πόντους (5/6 βολές, 4/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντέιβιντ Κένεντι μέτρησε 14 πόντους για τους ηττημένους.

Παράλληλα, η Ρίγα πραγματοποίησε μία σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκαμψε την αντίσταση της Τσμόκι Μινσκ με 71-70. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι έχαναν με 56-47 στο 30΄, ωστόσο με επιμέρους σκορ 24-14 έφεραν… τούμπα το ματς και με καλάθι του Τζέραλντ Ρόμπινσον στην εκπνοή πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους.

Ο Γιάννις Τίμα (24 πόντοι) και ο Τζέραλντ Ρόμπινσον (19 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές. Ο Ρασάουν Φρίμαν (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) δεν έφτανε για τους γηπεδούχους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…