Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κύριος ο Μαρκόπουλος”

“Κύριος ο Μαρκόπουλος”

markopoulos petros oikonomakis1

markopoulos-petros oikonomakis

Ως άνθρωπο που κρατάει το λόγο του χαρακτήρισε τον Σούλη Μαρκόπουλο το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης που ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία της ομάδας με τον Έλληνα τεχνικό στηρίζεται στην αξιοπιστία των δύο πλευρών.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο Μαρκόπουλος ενημέρωσε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την πρόταση του Ολυμπιακού, αυτή αποφάσισε να μην τον αφήσει να φύγει και ο ίδιος δέχτηκε την απόφαση χωρίς παράπονο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 98.4:
Για το ότι το Σαββατοκύριακο ήταν έντονο:
“Όντως το Σαββατοκύριακο ήταν έντονο για το μπασκετικό ΠΑΟΚ. Ο Μαρκόπουλος είχε ενόχληση από τον Ολυμπιακό και απλώς μας το είπε. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν στην προπόνησή τους τώρα. Βρεθήκαμε χθες στις 10:00 και αποφασίσαμε ότι δεν τον αφήνουμε να φύγει. Ο ίδιος μας είπε σέβομαι την απόφασή σας και θα μείνω για να συνεχίσω την δουλειά μου”.

Για το ότι ανέφεραν κάποια ΜΜΕ πως ήταν στην Αθήνα:
“Την στιγμή που ήταν μαζί μας, κάποια σάιτ ανέφεραν πως ήταν στην Αθήνα. Ράδιο αρβύλα ήταν και αξιοσημείωτο, πως η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν τηλεφωνική”.

Για το αν ο Μαρκόπουλος έχει συμβόλαιο:
“Κοιτάξτε ο Μαρκόπουλος δεν υπογράφει ποτέ συμβόλαιο. Ωστόσο γιατί είναι κύριος, τηρεί τα όσα λέει. Κανονικά μπορεί να φύγει όποτε θέλει και αγαπάει τον ΠΑΟΚ”.

Για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Μαρκόπουλος:
“Με το άρθρο 99 είναι περισσότερα από 100.000 χιλιάδες. Είναι κοντά στα 180.000 ευρώ, βάλτε και τα χρήματα του τώρα. Ο Ολυμπιακός θα του τα έδινε εκείνη τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ βγαίνει πιο δυνατός από αυτό το θέμα”.

Για το ντέρμπι με τον Άρη:
“O ΠΑΟΚ κατηγορήθηκε για πολλά και δεν θα απολογηθεί για την απόφαση των διαιτητών. Να πάμε να δείρουμε τον προπονητή; Ακούστηκε ότι είμαστε με την ομοσπονδία. Εμείς απλώς πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και δεν θα απολογηθούμε για την απόφαση των διαιτητών. Επίσημα δεν συνέβη κάτι, ωστόσο μας πίεζαν. Γιατί να φταίμε εμείς; Χτύπησε κάποιος δικός μας; Καθαρά θέμα του διαιτητή ήταν. Όλοι θέλαμε να παίξουμε”.

Τέλος για το ότι ο Μπάνε Πρέλεβιτς έβγαλε άτομο που είχαν μαζί τους:
“Υπήρχε μια ένταση και από τους φιλάθλους του Άρη και γενικώς. Δεν ήμουν παρών σ’ αυτή τη στιγμή, αλλά μέσα στους διαιτητές και το έμαθα μετά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…