Κεντρική Διεθνή Κουπάτος ο Σούμποτιτς

Κουπάτος ο Σούμποτιτς

subotic mitropoulos

subotic - mitropoulos

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει αφήσει για τα καλά το στίγμα του στον Λιβάνο, ως προπονητής της Αλ Ριάντι.

Ο “Πίξι”, παρέα με τον άμεσο βοηθό του Δημήτρη Μητρόπουλο, ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά με την ομάδα του, κατακτώντας ακόμα έναν τίτλο. Αυτή τη φορά αναδείχθηκε Κυπελλούχος Αραβίας, κερδίζοντας το Hariri tournament, η οποία είναι μία διοργάνωση που συμμετέχουν οι πέντε πρωταθλήτριες ομάδες από τις πέντε χώρες της Αραβίας.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, μίλησε αποκλειστικά στο eΒasket , για το μπάσκετ στον Λίβανο, τη συμμετοχή της Αλ Ριάντι στο τουρνουά Πέτρος Οικονομάκης του Ρεθύμνου, τους στόχους της ομάδας αλλά και το μεγάλο του όνειρο, το οποίο δεν είναι άλλο από την επιστροφή του στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή στο “Πέτρος Οικονομάκης”: Ήταν μεγάλο πράγμα για εμάς η συμμετοχή μας στο τουρνουά Πέτρος Οικονομάκης. Μας βοήθησε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς. Είχαμε κάνει μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία μέχρι τότε και τα παιχνίδια που δώσαμε στην Κρήτη ήταν ό,τι καλύτερο για να δέσουμε ως ομάδα. Φέτος θέλουμε να πάρουμε όσο δυνατόν περισσότερους τίτλους. (σ.σ: Η Αλ Ρίάντι συμμετέχει σε έξι διοργανώσεις).

Για το μπάσκετ στον Λίβανο: ” Το μπάσκετ είναι το πρώτο άθλημα στον Λίβανο. Ο κόσμος ασχολείται πολύ με το άθλημα. Είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Ο τρόπος ζωής μοιάζει μεν πολύ με αυτόν της Ελλάδας αλλά πραγματικά σου μιλάω η Ελλάδα δεν συγκρίνεται με καμία χώρα.

Για το όνειρο της ζωής του: “Είναι όνειρο ζωής να γυρίσω κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου εκεί. Αυτό που θέλω όσο τίποτα άλλο είναι κάποια στιγμή να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…