Κεντρική Διεθνή “Καθάρισε” στο τέλος η Μπάγερν

“Καθάρισε” στο τέλος η Μπάγερν

savanovic bayern frankfurt

savanovic-bayern-frankfurt

Αν και τα… χρειάστηκε καθώς για ένα ημίχρονο ήταν κακή, εντέλει η Μπάγερν Μονάχου έκαμψε την αντίσταση της Φρανκφούρτης εντός έδρας με 80-73 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας και διατήρησε το αήττητο.

Οι “Βαυαροί” ήταν τελείως εκτός ρυθμού στο πρώτο μέρος, “παγιδεύτηκαν” στην άμυνα των αντιπάλων τους και βρέθηκαν να χάνουν με 48-34 στο 20’. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η άμυνα έγινε πιο επιθετική και στην άλλα πλευρά του παρκέ, οι “ψηλοί” των γηπεδούχων είχαν στήσει “πάρτι”.

Έτσι, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκα δέχτηκε μόλις 7 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, την ίδια ώρα που πέτυχε 25, με συνέπεια να φέρει… τούμπα το ματς (59-55) στο 30’. Μάλιστα, οι “Βαυαροί” εκτόξευσαν τη διαφορά στους 13 πόντους (71-58) στο 36’ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε… τέλος.

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ο Τζον Μπράιαντ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο Νιχάντ Τζέντοβιτς (20 πόντοι) αποτέλεσαν την “αγία τριάδα” για τους νικητές. Ο Κονσταντίν Κλέιν με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους που ευστόχησαν σε 15 τρίποντα (15/37-40,5%).

Από εκεί και πέρα η Μπρεμερχάβεν κέρδισε εντός έδρας τη Λούντβιγκσμπουργκ με 70-64. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 52-44 στο 30’ και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Ντέβιν Σέρσι (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ) τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ για τους νικητές που ανέβηκαν στο 2-1. Από τους ηττημένους ο Κίρον Τζόνσον είχε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τέλος, το “τρία στα τρία” έκανε η Άρτλαντ που δεν είχε προβλήματα με αντίπαλο την Τρίερ εκτός έδρας (77-69). Οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” στα τρία πρώτα δεκάλεπτα (66-55). Ο Αντόνιο Γκρέιβς (17 πόντοι) ήταν σούπερ για τους νικητές. Ο Ρίκι Χάρις με 15 πόντους δεν ήταν αρκετός για τους ηττημένους. Νωρίτερα, η Μπάμπεργκ, η Ουλμ και η Μίτελντοϊτσερ συνέχισαν με νίκες σε αυτή την 3η αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Μπάμπεργκ – Χάγκεν 97-75
Ουλμ – Μπραουνσβάιγκ 81-70
Μίτελντοϊτσερ – Τούμπιγκεν 90-79
Μπάγερν Μονάχου – Φρανκφούρτη 80-73
Τρίερ – Άρτλαντ 69-77
Μπρεμερχάβεν – Λούντβιγκσμπουργκ 70-64
Όλντενμπουργκ – Μπέιροϊτ (9/10)
Κραλσχάιμ – Γκέτιγκεν (9/10).
Βόννη – Άλμπα Βερολίνου (10/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…