Κεντρική Διεθνή Σαρωτική Μπάμπεργκ

Σαρωτική Μπάμπεργκ

thompson bamberg

thompson-bamberg

Χωρίς να συναντήσει κάποια αντίσταση η Μπάμπεργκ συνέτριψε εντός έδρας την Χάγκεν με 97-75 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Μπραουνσβάιγκ.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ήταν σαρωτική, πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα (26-12 στο 10’) και δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραμείνει σε θέση… οδηγού μέχρι το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (45 έναντι 23) και σούταραν με ποσοστό 59,1% (26/44) στα δίποντα.

Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Ο Τρέβορ Μπακούε με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Ντάνιελ Τάις με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν “χάρμα ιδέσθαι”. Στον αντίποδα ο Φρέντερικ Νίξον είχε 20 πόντους για τους ηττημένους.

Χάρη στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε η Ουλμ έκαμψε την αντίσταση της Μπραουνσβάιγκ με 81-70 και ανέβηκε στο 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 48-34 στο 20’ και ακολούθως απλά συντήρησαν τη διαφορά έχοντας 11/26 (42,3%) στα τρίποντα. Ο Γουίλ Κλάιμπουρν με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντρου Τζόις με 17 πόντους και 7 ασίστ.

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε και η Μίτελντοϊτσερ η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Τούμπιγκεν με 90-79. Καθοριστικό ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι έκαναν επιμέρους σκορ 35-20. Ο Πάτρικ Ρίτσαρντ με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Από την άλλη ο Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ δεν έφτανε για τους φιλοξενούμενους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…