Κεντρική Ασίστ Shadow Κάναμε τη διαφορά (vid)

Κάναμε τη διαφορά (vid)

ebasket nickan

ebasket-nickan

Το eBasket.gr δεν πουλάει φούμαρα. Όλοι μας, από τον μεγαλύτερο (τον Γιώργο Νικολάου), μέχρι τον μικρότερο (κι είναι πολλά τα πιτσιρίκια που “μεγαλώνουν” δημοσιογραφικά στο site μας, όπως ο Αλέξανδρος Τρίγκας, που ταυτόχρονα συμμετέχει πλέον στη μεγάλη ομάδα του Sport24) κάνουμε ρεπορτάζ. Και το κάνουμε όποια ώρα, με όποιες συνθήκες, πιστοί στην απόφασή μας να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό.

Τα ξημερώματα κάναμε και πάλι τη διαφορά. Ο Γιάννης βρέθηκε στο ΣΕΦ. Δεν έχει σημασία ποιος Γιάννης. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς. “Μύρισε” το ρεπορτάζ και πήγε, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Μόνος του! Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες. Ποτέ δεν είναι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το βίντεο που τράβηξε έχει κάνει -μέχρι τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι αράδες- 15.991χτυπήματα“. Είναι το βίντεο που “παίζει” παντού, γιατί είναι μοναδικό ντοκουμέντο. Δεν το γράφω για να παινέψω τα γένια μας, άλλωστε η εικόνα “μιλάει“. Το γράφω για να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε καθένα από τα παιδιά, που δίνουν την ψυχή τους γι’ αυτό το site, που ασκούν τη δημοσιογραφία, έτσι όπως πρέπει να είναι.
Συνεχίζουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…