Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θέλουμε να τιμούμε τη φανέλα”

“Θέλουμε να τιμούμε τη φανέλα”

tsiakos aek kosmos

tsiakos-aek-kosmos

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι (13:00) την τελευταία της προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Άρη με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Γιώργος Τσιάκος, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε πως η οι παίκτες της ΑΕΚ θα παλέψουν για το αυτονόητο, ήτοι τη νίκη.

“Φαντάζομαι δεν περιμένατε από μένα να σας το πω: Έχουμε μπροστά μας την πιο δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε μια παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, η οποία συν τοις άλλοις παρουσιάζει και μια καλή εικόνα ως ομάδα, και μάλιστα στο Αλεξάνδρειο.

Εμείς όμως είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και σε καλή ψυχολογική κατάσταση όπως δήλωσε και ο κόουτς Κτιστάκης, και θα διεκδικήσουμε με όσες πιθανότητες μας αναλογούν τη νίκη-πρόκριση”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος σέντερ και πρόσθεσε:

“Τα ψέματα τελειώνουν. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα. Δεν υποτιμούμε το Κύπελλο, αλλά όλοι ξέρουν ότι η ΑΕΚ των ειδικών συνθηκών προετοιμάζεται για το Πρωτάθλημα. Είμαστε ΑΕΚ και δεν είναι αυτό οπαδική κορώνα. Είναι η αλήθεια. Φοράμε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και θέλουμε να την τιμούμε, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία.

Απ’ αυτή τη φιλοσοφία διέπονται όλοι οι παίκτες. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Γι’ αυτό ελπίζω. Θα επαναλάβω, λοιπόν, ότι και στην Θεσσαλονίκη θα προσπαθήσουμε για το αυτονόητο. Αυτή η ΑΕΚ θα είναι φέτος, πρέπει να είναι, ομάδα υπερβάσεων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…