Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η “Βασίλισσα” αλλάζει

Η “Βασίλισσα” αλλάζει

koutas charis

koutas - charis

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ αλλάζει. Και χωρίς φανφάρες είναι αλήθεια. Είναι προφανές ότι η “Βασίλισσα” βρίσκεται ακόμη στην αρχή της νέας διαδρομής της στην A1, αλλά αλλάζει σε σχέση με την αβεβαιότητα, που επικρατούσε πριν από δύο μήνες. Η «Βασίλισσα» ξαναμεγαλώνει…

Η εμπλοκή του Μάκη Αγγελόπουλου με την ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και του Χάρη Κουτά (κατά δήλωση του ιδίου στο enwsi.gr), είναι ακριβώς αυτή η “αφετηρία”, που αναζητεί η “Βασίλισσα” για να επιστρέψει δυνατή στο προσκήνιο. Για κάποιο λόγο, ανακοινώσεις δεν υπάρχoυν, αλλά δεν είναι και το ζητούμενο.

Ο Αλέξης Αλεξίου φαίνεται να διατηρεί τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ, αλλά βασικό λόγο στις αποφάσεις έχουν προ πολλού και οι επίδοξοι μέτοχοι (γιατί έρχονται κι άλλοι) με τον Αγγελόπουλο επικεφαλής. Αγγελόπουλος και Κουτάς θεωρούνται εκ των βασικών χρηματοδοτών της “Αγιά-Σοφιάς” και ως εκ τούτου στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ποιος είναι ο Μαυρουδής (Μάκης) Αγγελόπουλος:

Είναι συνιδιοκτήτης της Neurosoft. Ο Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη πριν από 50 χρόνια και είναι βέρος “Ενωσίτης”.
Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών και μεταπτυχιακού στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο. Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες και άρθρα πάνω στα joint ventures και στις common enterprises.

Έχει εργαστεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στην Petropoulakis Securities, μία από τις παλαιότερες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα όπου έχει διατελέσει σε διαφορετικές θέσεις και τελικά μέτοχος και μέλος του ΔΣ. Από το 2002 έχει αναλάβει ως πρόεδρος του ΔΣ της Neurosoft , όπως επίσης ως μέτοχος και μέλος του ΔΣ σε πολλές εισηγμένες και μη εταιρείες. Η Neurosoft είναι εταιρεία παραγωγής λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και λύσεων για τον κλάδο του αθλητικού στοιχηματισμού, εισηγμένη στο Borsa Italiana.

Στην οποία είναι μέτοχοι ο  ΟΠΑΠ (με ποσοστό 30%, από την εποχή Χρήστου Χατζηεμμανουήλ), η Lottomatica/Gtech (με 16,6%), άλλοι  Έλληνες ιδιώτες μέτοχοι, ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Η εταιρία του ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα και σήμερα διατηρεί θυγατρικές εταιρίες στην Κύπρο και τη Ρουμανία και παρουσία σε Αλβανία, Σερβία και Βουλγαρία. Στo πλαίσιo της πολυετούς επιτυχημένης πορείας της η Neurosoft έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία σε μηχανές συναλλαγών και αλγορίθμους επιχειρηματικής ευφυΐας.

Εφαρμόζοντας το πλάνο στρατηγικής της, η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στους κλάδους όπου δραστηριοποιείται, ενώ συγχρόνως αξιοποιεί την τεχνογνωσία και το δίκτυο της πρόσφατα εξαγορασθείσας θυγατρικής της, Kestrel Information Systems.

Ποιος είναι ο Χάρης Κουτάς:

Κάτοχος ακριβού διαρκείας στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, χρηματοδότης του Βόλεϊ Γυναικών . Πρόκειται για τον πρόεδρο της εταιρίας Lysys SA που δραστηριοποιείται στον τομέα των εφαρμογών σε επαγγελματικούς και στρατιωτικούς χώρους. Είναι από τους παλαιότερους παρόχους σεκιούριτι, ψηφιακών υπηρεσιών και διαχείρισης κινδύνων.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…