Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Επιθετική πολυφωνία”

“Επιθετική πολυφωνία”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ θέαμα και τις δύο ομάδες να παίζουν φουλ επίθεση, ο Απόλλωνας Πάτρας έκανε την πρώτη του νίκη στη φετινή Α1, σε βάρος του Πανελευσινιακού. Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, στάθηκε στην ομαδικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενέργεια και τη διάθεση που έβγαλαν στο παρκέ αλλά σημείωσε και τα αμυντικά προβλήματα:

Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στη δική μας ομάδα. Για την εποχή πιστεύω ότι παίχτηκε ένα παιχνίδι με θέαμα και υψηλό σκορ. Κάτι που δεν τον περιμέναμε από την πλευρά μας πριν από το παιχνίδι.

Ευτυχήσαμε να έχουμε πολυφωνία στην επίθεση, με την έννοια ότι είχαμε 24 ασίστ κι αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ομαδικά. Στην άμυνα δεν ήταν ότι το καλύτερο, αλλά αυτή την εποχή δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα, να κερδίζουμε, και να παίζουμε και επίθεση και άμυνα. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, αναλογιζόμενοι ότι στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε βάλει 55 πόντους. Το πιο βασικό για μένα έχει να κάνει με την διάθεση των παιδιών. Κάτι που δεν είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι σε διεκδικήσιμες μπαλιές, ενώ σήμερα την είχαμε και με το παραπάνω.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με τον Άρη, για να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο”.

Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Έπαιξαν πολύ δυνατά. Προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι. Η δική μας δουλειά ήταν να αποτρέψουμε το τρίποντο και να τους αναγκάσουμε να μπουν στο καλάθι. Κάτι που το καταφέραμε και γι’ αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα, αλλάξαμε πολλές πάσες μεταξύ μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…