Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε έτοιμοι”

“Είμαστε έτοιμοι”

giannis ktistakis

giannis ktistakis

Σήμερα Παρασκευή (10/10), πραγματοποιήθηκε η media day της ΑΕΚ και το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Βαγγέλη Ζιάγκου, Γιάννης Κτιστάκης, αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κόροιβο, τον οποίο ανέλυσε, και μίλησε για τη σημασία του κόσμου τον οποίο ευελπιστεί η ομάδα να έχει δίπλα της και στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ: “Τηρουμένων των αναλογιών είμαστε έτοιμοι. Ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία, οι παίκτες ακόμα γνωρίζονται ο ένας με τον άλλο. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το “χάντικαπ“. Βέβαια, έχουμε ακόμα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο τέλος ο απολογισμός θα είναι θετικός“.

Για την δυναμικότητα του Κοροίβου: “Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που επιδιώκει να πηγαίνει τα παιχνίδια στο “πέντε εναντίον πέντε”. Στηρίζεται πολύ στο σετ παιχνίδι, δεν τρέχει πάρα πολύ. Έχει έναν πόιντ-γκαρντ που σουτάρει καλά, επίσης, το δυάρι και το τεσσάρι τους είναι καλοί παίκτες και κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ. Οι επιθέσεις τους στοχεύουν, ως επί το πλείστον, στην αξιοποίηση αυτών των παικτών.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Στόχος μας είναι να παίζουμε γρήγορα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε“.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Ξέρουμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ακολουθεί παντού την ομάδα και θεωρώ ότι θα τον έχουμε μαζί μας και στην Αμαλιάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…