Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Διαρκή συγκέντρωση”

“Διαρκή συγκέντρωση”

markopoulos

markopoulos

Μια ιστορική αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην Πυλαία καθώς για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα πατέρας και γιός θα τεθούν αντίπαλοι με την ιδιότητα του προπονητή. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα βρεθεί σε αντίπαλο στρατόπεδο από αυτό του γιού του, Χάρη, ύστερα από πέντε χρόνια συνύπαρξης στο “δικέφαλο“.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, επέστησε την προσοχή στους παίκτες για την αναμέτρηση, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας από την Αμαλιάδα και τόνισε πως η συγκέντρωση είναι μείζονος σημασίας:

“Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα με πολύ καλό τρίποντο και από τις τρεις κορυφαίες του πρωταθλήματος στην αναλογία ασίστ/λαθών στο παιχνίδι. Εξαντλεί τον χρόνο της επίθεσης μέχρι να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή και όλα τα παιχνίδια τα διεκδίκησε μέχρι το τέλος.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και με τις αδυναμίες που έχουμε αυτή την στιγμή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του αγώνα, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Απόλλωνας Τσόχλας, πρόσθεσε: “Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες για μας. Προερχόμαστε από την πρώτη μας ήττα στη σεζόν και πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σωστά, ώστε να αφήσουμε πίσω την ήττα, για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας και το μεγάλο πλήγμα της απουσίας του Μαργαρίτη.

Η δεύτερη ιδιαιτερότητα αφορά το γεγονός ότι παίζουμε με μία ομάδα, που λόγω του προπονητή της μας ξέρει αρκετά καλά και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι από κάθε άλλο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και με τον σωστό τρόπο. Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ, παίζει καλό μπάσκετ και είναι αξιόμαχοι σε όλα τα παιχνίδια.

Έχουμε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε, γιατί αυτό θα είναι το πρόγραμμά μας μέχρι τον Δεκέμβριο και ελπίζουμε για αρκετό καιρό ακόμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …