Κεντρική Διεθνή Στο επίκεντρο ο Νοά

Στο επίκεντρο ο Νοά

joakim noah france

joakim-noah-france

Παρά τις (πολλές) απουσίες, η Γαλλία διατηρήθηκε στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ. Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Ισπανία διατήρησε ψηλά την αυτοπεποίθηση των “τρικολόρ”, οι οποίοι πλέον σκέφτονται το Ευρωμπάσκετ του επόμενου έτους. Εκεί όπου ως γηπεδούχοι θέλουν να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο.

Για να τα καταφέρουν όμως ίσως χρειαστούν μερικούς εξωγενείς παράγοντες. Όπως η επιστροφή του Γιοακίμ Νοά στην Εθνική ομάδα, την οποία απαρνείται τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας χάσει τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία των “τρικολόρ”.

Ο Τόνι Πάρκερ, που του χρόνου θα είναι “παρών” στο κάλεσμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, μίλησε σε ΜΜΕ της Γαλλίας για το ενδεχόμενο επιστροφής του σέντερ των Σικάγο Μπουλς, όντας αισιόδοξος.

Πιστεύω πως θα επιστρέψει“, ήταν η αρχική του ατάκα, για να συνεχίσει: “Αν ο Νοά γυρίσει, τότε θα έχουμε μάλλον μία από τις καλύτερες φροντ λάιν της ιστορίας, μαζί με τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Αλεξίς Αζινκά“.

Όσο για το Ευρωμπάσκετ της Γαλλίας; “Δεν θα είναι εύκολο να παίξεις μπροστά στο κοινό σου, αλλά πιστεύω ότι ο Νοά θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα δίχως να χρειαστεί να τον πιέσουμε γι αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…