Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξανά Νίκολιτς στο προσκήνιο

Ξανά Νίκολιτς στο προσκήνιο

nikolic vasilopoulos

nikolic-vasilopoulos

Θαρρείς για την ΑΕΚ είχε σταματήσει ο χρόνος την 7η Ιουλίου 2014! Ήταν η ημέρα, που το eBasket είχε γράψει την είδηση για την ενδεχόμενη παραμονή του σεμνού Στέφαν Νίκολιτς, ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του εκπροσώπου του Σέρβου γκαρντ με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη έπειτα από εισήγηση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Εκείνη την ημέρα, γινόταν γνωστό ότι την ΑΕΚ κάποιοι που έταξαν “λαγούς με πετραχήλια”, και όλα ανατράπηκαν.
Σχεδόν… δύο μήνες μετά, ο Ζιάγκος επέστρεψε, μαζί επέστρεψε και η σχετική ηρεμία στο στρατόπεδο της “Βασίλισσας”, που ξανά “κατοικοεδρεύει” στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι στο (κρυφό) “διευθυντήριο” της Γλυφάδας. Ο εκπρόσωπος του Νίκολιτς αυτή την φορά ήταν εκείνος, που επικοινώνησε με την ΑΕΚ για να πληροφορηθεί αν ο προπονητής παραμένει ζεστός με την περίπτωση.

Υπενθυμίζεται, ότι υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί και με τα δεδουλευμένα του Σέρβου. Δεν υπάρχει καμία απόφαση για τίποτε ακόμα από τον Ζιάγκο, καθώς θα πρέπει να προηγηθεί η κρίσιμη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου. Πάντως, τα πράγματα έστω με τραγική καθυστέρηση ξαναμπαίνουν σε μια σειρά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…