Κεντρική Διεθνή Μαγιντόμπε; Έτοιμος!

Μαγιντόμπε; Έτοιμος!

mayindobe durham

mayindobe-durham

Το τελευταίο δείγμα των Ντέραμ Ουάιλντκατς πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της BBL ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό. Οι “Αγριόγατες” συνέτριψαν την Νορθούμπια (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) με 100-64, έχοντας ως πρωταγωνιστή ένα “δικό μας” παιδί.

Ο λόγος φυσικά για τον Πάνο Μαγιντόμπε, ο οποίος δείχνει… έτοιμος να βάλει τη σφραγίδα του τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο δυναμικός γκαρντ ήταν το “Α” και το “Ω” της ομάδας του στην τελευταία φιλική της νίκη σκοράροντας 22 πόντους, ως επί το πλείστον εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του στο ανοιχτό γήπεδο.

Πέραν αυτού, όμως, συνεισέφερε ακόμη περισσότερα στο συγκρότημα του Λι Ντέιβι, αφού πρόσθεσε 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 5 κλεψίματα στη στατιστική του, δίνοντας κάθε αφορμή για… χαμόγελο στον προπονητή του, ο οποίος δήλωσε πως “κάναμε σωστές επιλογές στα περισσότερα σημεία του αγώνα και είχαμε επικοινωνία στο γήπεδο. Όταν είμαστε καλοί στο πίσω μέρος του παρκέ, μπορούμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό κι έτσι είναι πιο εύκολο για εμάς να πάρουμε αποφάσεις“.

Θυμίζουμε πως η BBL σε μία εβδομάδα, με τον Πάνο Μαγιντόμπε και τον Ανδρέα Καπούλα (προπονητής της Μπρίστολ) να δίνουν έντονο ελληνικό χρώμα σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…