Κεντρική Ασίστ Περαστικός Κάποιο λάθος έγινε

Κάποιο λάθος έγινε

papapetrou dunk osfp laboral

papapetrou-dunk-osfp-laboral

Άντε πάλι, να σας διορθώσω. Αν και το σιχαίνομαι, αλλά όταν βλέπω ανορθογραφίες, έχω υποχρέωση να… επέμβω. Να, πώς έγινε η επέμβαση στον Γιάννη Παπαπέτρου, ένα τέτοιο πράγμα. Και μια και θα ασχοληθώ μ’ αυτό το ζήτημα, δεν κατάλαβα τη βιασύνη να γίνει αμ έπος, αμ έργο το χειρουργείο. Έτσι κι αλλιώς το πόδι του ήταν σε γύψο για να μην πονά, η δε επιστροφή του μπορεί να λένε ότι θα είναι σε τρεις μήνες, αλλά εγώ σας λέω κρατήστε πέντε και βλέπουμε.

Θα μου πείτε, εσύ ξέρεις καλύτερα; Όχι, βέβαια, εγώ “Περαστικός” είμαι. Αλλά, όπως περνούσα έξω από κάτι ιατρεία (γι’ αυτό τα λένε “εξωτερικά ιατρεία“, γιατί Τύποι σαν κι εμένα περνούν απ’ έξω) άκουσα να λένε διάφορα για τον τρόπο αντιμετώπισης της συγκεκριμένης ζημιάς.

Κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες, είναι η διάγνωση. Αφού το λένε οι γιατροί, εγώ θα διαφωνήσω; Οι δημοσιογράφοι έγραψαν ότι του τοποθετήθηκε πλάκα και βίδες, οι οποίες θα αφαιρεθούν με νέα επέμβαση. Μπα; Λάθος θα κάνουν οι δημοσιογράφοι. Είναι ανενημέρωτοι.

Έχουν κυκλοφορήσει -και στην ελληνική αγορά- πλάκες οι οποίες δεν είναι μεταλλικές (άρα μειώνεται το βάρος που κουβαλά το πόδι) και βίδες, που είναι (και οι πλάκες, και οι βίδες) βιοδιασπώμενες. Τί σημαίνει αυτό; Αν και δεν ήμουν ούτε “Περαστικός” από την ιατρική -μια φορά ντύθηκα γιατρός στις Απόκριες και 5-6 φορές έπαιξα τον… “γιατρό” (καταλαβαίνετε τώρα, να μην το αναλύσω) με κάτι φίλες “Περαστικές” από τη ζωή μου- εύκολα αντιλαμβάνομαι ότι είναι στοιχεία που απορροφώνται από τον οργανισμό.

Δηλαδή, ο Παπαπέτρου δεν πρέπει να υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο, για να αφαιρεθούν οι βίδες, αφού δεν μπορεί, το ιατρικό τιμ που τον χειρούργησε γνωρίζει για την ύπαρξη αυτών των προϊόντων.

Άντε και για να μην λέτε πως γράφω πράγματα στην τύχη, πατήστε INION biodegradable plates and screws for malleolar (ή στα ελληνικά ΙΝΙΟΝ -η εταιρία- βιοδιασπώμενες πλάκες και βίδες σφυρών και θα δείτε και φωτογραφίες, και σχετική θεματολογία.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού γνωρίζουν. Μάλλον οι δημοσιογράφοι δεν κατάλαβαν καλά. Κάποιο λάθος έγινε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …