Κεντρική Ασίστ Περαστικός Η αράχνη κι ο ιστός της

Η αράχνη κι ο ιστός της

fasoulas panagiotis

fasoulas-panagiotis

Μπορεί να είμαι “Περαστικός“, αλλά δεν προσπερνώ “βόμβες” που σκάνε ξαφνικά, κάνουν κρότο, αλλά δεν αναφέρονται ούτε… θύματα, ούτε… υλικές ζημιές. Ως εκ τούτου μοιάζουν τζούφιες, άρα αυτός (ή αυτοί) που τις πέταξαν, έχουν τους λόγους τους για να το έκαναν. Ήθελαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις κι εδώ έρχεται η αναζήτηση του “αιτίου και αιτιατού“, που έλεγαν και στο σχολείο, από το οποίο επίσης “Περαστικός” ήμουν…

Πριν από μέρες γράφτηκε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής στον Παναγιώτη Φασούλα. Υπήρξε, μάλιστα, και τάχα μου ανακοίνωση -ουχί επίσημη- απάντηση από τους (μη μου τους) κύκλους (τάραττε) της ΕΟΚ.

Όχι μόνο οι “Περαστικοί“, αλλά κι αυτοί που δεν γνωρίζουν κατ’ όψη τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ξέρουν πως αφενός δεν θα δώσει σε κανέναν δαχτυλίδι, εκτός αν προλάβουν και τον κλωνοποιήσουν (ενίοτε η επιστήμη είναι σκληρή με την ανθρωπότητα), αφετέρου ότι δεν είναι σε θέση να δρομολογήσει τις εξελίξεις, ένεκα του ότι είναι υπ ατμόν.

Ο “Σωλήνας” είναι πανέξυπνος και δεν θα αφήσει την καρέκλα. Προσπαθεί να αντεπιτεθεί, χτίζοντας συμμαχίες. Ποιος φορέας στέκεται ανοικτά απέναντί του; Ο Ολυμπιακός. Άρα η προσέγγιση της “αράχνης” θα μπορούσε να βοηθήσει στο να πέσουν οι τόνοι. Γι’ αυτό και του ζήτησε να πάει μαζί του στη Σεβίλλη.

Ο Φασούλας πήρε μαζί του και τον κολλητό του, τον Νίκο Φιλίππου, οι αυλικοί του “παππού” έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ, έσπευσαν να διοχετεύσουν στον Τύπο ότι επίκειται παραλαβή – παράδοση, ώστε μετά να υπάρξει απάντηση και να εξαφανιστεί η ενοχλητική αράχνη.

Έφτασαν κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους, αλλά ο Βασιλακόπουλος έκανε την επόμενη κίνηση. Κάλεσε τον Φασούλα στο γραφείο του να τα πουν, προκειμένου και να λυθεί η παρεξήγηση, αλλά και να δρομολογηθεί η προσπάθεια προσέγγισης των “ερυθρόλευκων“.

Βεβαίως, ο πρώην δήμαρχος του Πειραιά δεν είναι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με την πρώην ομάδα του. Υπάρχει κι άλλος, αλλά ο Γιώργας δεν θα τον επέλεγε ποτέ, γιατί απλά τον θεωρεί βασικό του αντίπαλο. Λεπτομέρειες την επόμενη φορά που θα “περάσω” από τα μέρη σας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …