Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Εύσημα από Βασιλακόπουλο

Εύσημα από Βασιλακόπουλο

vasilakopoulos new

vasilakopoulos-new

Παρά την πίκρα από την ήττα – αποκλεισμό από τη Σερβία και την αδυναμία της Εθνικής ομάδας να επιστρέψει στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος φρόντισε να συγχαρεί όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής για την πορεία της “γαλανόλευκης” στα παρκέ της Ισπανίας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το επιτελείο για την προσπάθεια που έκαναν και την παρουσία που είχαν.

Με στενοχώρησε, όπως και όλους τους υγιείς φιλάθλους, το τελευταίο παιχνίδι, όμως σε καμία περίπτωση ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν μπορεί να ακυρώσει την παρουσία της ομάδας στα γήπεδα της Ισπανίας. Η ανταπόκριση που υπήρξε από το φίλαθλο κοινό ήταν καθολική και απολύτως θετική αναγνωρίζοντας τα καλά στοιχεία και τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε η ομάδα.

Δεν περνούν απαρατήρητα και τα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια που ήρθαν και εκτός Ελλάδας για την Εθνική, η οποία έφερε το μπάσκετ για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της φίλαθλης κοινής γνώμης.  Είμαι βέβαιος ότι αυτή η παρουσία θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία επανόδου του ελληνικού μπάσκετ στις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…