Είδαμε τη λίστα!

amfipoli

amfipoli

Ήταν Φεβρουάριος του 2013 όταν η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΣΕΔΚΑ ξεκινούσε τις… εξαγγελίες. Από τότε περιμένουμε την περιβόητη λίστα του Άκελ, η οποία πλέον συναγωνίζεται με αξιώσεις τη λίστα του Σίντλερ. Τη μία χάθηκε στον δρόμο, τη δεύτερη ξεχάστηκε στο σπίτι, κοντεύει να λήξει η θητεία της διοίκησης (της ποιας;) Παπαδημητρίου κι η λίστα ακόμα να εμφανιστεί.

Βεβαίως, κατά καιρούς μας “απειλούν” ότι θα την εμφανίσουν τα γνωστά “παπαγαλάκια“, αλλά φευ. Ευτυχώς εμείς, ως ρεπόρτερ που είμαστε, την είδαμε. Ναι, την είδαμε. Στο site του ΣΕΔΚΑ, αυτό που επίσης εξαγγέλθηκε ως “δέσμευση” της νέας διοίκησης, αλλά προφανώς στο ΜΙΤ έχουν φόρτο εργασίας και δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να το φτιάξουν.

Τη λίστα, λοιπόν, θα τη δείτε κι εσείς στο site, όταν αυτό ανεβεί στον διαδικτυακό αέρα. Κι αν δεν ζήσετε τόσα πολλά χρόνια, υπάρχει πάντα η προοπτική της… Αμφίπολης, μετά δηλαδή από κάποιες χιλιάδες χρόνια να έρθει ένας αρχαιολόγος και να ανακαλύψει τα θαυμαστά έργα της εποχής.

Αντί επιλόγου: Ή δώστε του μια θέση στην ΚΕΔ, ή πείτε του να ξεκινήσει (ποτέ δεν είναι αργά) να διοικεί. Γιατί ως τώρα ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ μοιάζει με εκκρεμές που δεν έχει κάνει την παραμικρήταλάντωση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…