Κεντρική Ασίστ Basketbase Το ταμείο του Ιουλίου

Το ταμείο του Ιουλίου

bochoridis giannakopoulos

bochoridis-giannakopoulos

petridis-giorgosΔεν κύλησε και άσχημα σε μεταγραφικό επίπεδο ο Ιούλιος για τις ομάδες της Α1. Το κακό είναι πως κάποιες έκαναν κινήσεις και κάποιες άλλες “βυθισμένες” στα προβλήματα τους, παραμένουν στο σημείο μηδέν. Το eBasket.gr κάνει τον απολογισμό του μήνα που έφυγε σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και ανανεώσεων συμβολαίων για να έχουμε μία εικόνα για το που βρίσκονται οι ομάδες της Α1. άλλωστε το τζάμπολ απέχει κάτι λιγότερο από 1,5 μήνα…

Παναθηναϊκός: Πήρε τους Μποχωρίδη (Αρης), Σλότερ (Σαλόν), Μπατίστα (Καρσίγιακα), Νέλσον (Ερυθρός Αστέρας, 1+1 χρόνια), Παπαγιάννη (Γουέσταουν Σκουλ), Κόνιαρη (ΠΑΟΚ, 5 χρόνια) και Λούντζη (Κρόνος Αγ.Δημητρίου).

Ολυμπιακός: Απέκτησε τους Λαφαγέτ (Βαλένθια), Χάντερ (Σιένα, δύο χρόνια) και Ντάρντεν (Ρεάλ Μαδρίτης) ενώ ανανέωσε τα συμβόλαια των Πρίντεζη και Μάντζαρη (ως το 2017).

ΠΑΟΚ: Οι κινήσεις του ως τώρα είναι η απόκτηση του Κακαρούδη (Κολοσσός) ενώ τελειώνει την συμφωνία με τον Βον (ΚΑΟΔ). Παράλληλα ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με τους Χαραλαμπίδη και Δέδα.

Πανιώνιος: Προς το παρόν και με δεδομένη την απουσία διοικητικής λύσης μετά την αποχώρηση Λιανού, μετράει μόνο αποχωρήσεις.

Ν. Κηφισιά: Μοναδικό νέο πρόσωπο της είναι ο Μελισσαράτος (Πανελευσινιακός) αλλά ανανέωσε με τους Λιακόπουλο, Κακιούζη, Ψαθά και Μενουδάκο για μία σεζόν.

ΚΑΟΔ: Ο Σέρβος γκαρντ Βασόγεβιτς (Τιμισοάρα Ρουμανία) είναι η μοναδική ως τώρα κίνηση των Δραμινών.

Αρης: Πολλές κενές θέσεις έχει το ρόστερ των “κίτρινων” που η μόνη τους κίνηση ήταν η ανανέωση με τον Σπύρο Μούρτο.

Απόλλωνας: Οι Πατρινοί έχουν κάνει αρκετές κινήσεις αφού πέραν της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού τους Νίκου Αργυρόπουλου για μία ακόμη σεζόν, πήραν από τον Πανιώνιο τον Μάριο Μπατή και τον Γάιο Σκορδίλη καθώς και δύο παίκτες από την “άγονη” γραμμή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τον Κον από την Σναεφέλ Ισλανδίας και τον Μπεν από τους Μπέικεν Μπίαρς Δανίας.

Ρέθυμνο: Πέραν εκείνων που είχαν συμβόλαιο σε ισχύ, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του ο Δουλγεράκης ενώ αποκτήθηκαν οι Φαγιέ (Πανελευσινιακός), Μουρ (κολέγιο Ρούτζερς), Κράβιτς (κολέγιο Τέξας Τεκ), Κάουνσιλ (Χάποελ Τελ Αβίβ), Αλεν (Σταμπίλ Ταρνομπρεγκ Πολωνίας), Χείλαρης (Φιλαθλητικός).

Κολοσσός: Καμία προσθήκη ή ανανέωση συμβολαίου, πέραν του προπονητή Μιχάλη Κουταλιανού δεν υπήρξε στην ομάδα της Ρόδου.

Τρίκαλα: Με τους Θεσσαλούς ανανέωσαν για έναν ακόμη χρόνο οι Δεληγιάννης, Ματαλών και Νικολόπουλος ενώ αποκτήθηκε ο Καμαριώτης από τον Ερμή Λαγκαδά.

Πανελευσινιακός: Από τις ομάδες που κινήθηκαν σε σημαντικό βαθμό είναι ως τώρα αυτή της Ελευσίνας. Απέκτησε μια τετράδα έμπειρων Ελλήνων παικτών, τους Αθανασούλα (Πανιώνιος), Δορκοφίκη (Ηλυσιακός), Τσακαλέρη (Αρης) και Ιωάννου (Ηλυσιακός) ενώ ανανέωσαν για ένα χρόνο οι Αβραμίδης και Μάντζαρης.

ΑΕΚ: Καμία επίσημη κίνηση δεν έχει κάνει ακόμη η “ένωση” για την οποία εκκρεμεί η σύσταση της ΚΑΕ.

Κόροιβος: Χωρίς κινήσεις πέραν της πρόσληψης του Χάρη Μαρκόπουλου κύλησε ο Ιούλιος και για την έτερη νεοφώτιστη ομάδα της Α1 που έχει δύο συμβόλαια (Καρύδας, Νοέας).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…