Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το μυαλό στους Αυστραλούς

Το μυαλό στους Αυστραλούς

papanikolaou u17

papanikolaou-u17

Το ορεκτικό στο Παγκόσμιο του Ντουμπάι ολοκληρώθηκε σήμερα με τον αγώνα κόντρα στην Αγκόλα. Πλέον η Εθνική U17 προετοιμάζεται για το κυρίως πιάτο, θέλοντας να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ακόμα και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το παιχνίδι με τους Αφρικανούς τονίζοντας πως “ήμασταν πολύ άστοχοι, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι χάρη στην καλή μας άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού. Παρότι ήμασταν άστοχοι, στην πλειοψηφία τους οι επιλογές στην επίθεση ήταν καλές, οπότε δεν έχω πρόβλημα με αυτό…”, ενώ κατέληξε αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί, με αντίπαλο την Αυστραλία:

“Τώρα έχουμε μπροστά μας λίγες ώρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το νοκ άουτ παιχνίδι. Θα μελετήσουμε την Αυστραλία και θα δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι σε αυτή την μεγάλη μάχη απέναντι σε μια ομάδα που έκανε δύο νίκες και μία ήττα και θα μπορούσε να ήταν πρώτη στον όμιλο της. Ωστόσο, στην τριπλή ισοβαθμία τερμάτισε 3η. Η Αυστραλία κέρδισε την Γαλλία και την Ιαπωνία. Είναι καλή και αθλητική ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…