Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το καθυστερούσε ο Φιλίππου!

Το καθυστερούσε ο Φιλίππου!

filippou

filippou

Δεν έχει διαγραφεί ακόμα η παλαιά ΚΑΕ γι’ αυτό και η επωνυμία “νέα ΚΑΕ ΑΕΚ 2014”. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα, ο συντάκτης του οποίου προφανώς επικαλείται επίσημη πηγή εντός των τειχών της “Ένωσης”. Γίνεται σαφές μάλιστα ότι υπεύθυνος για την καθυστέρηση στην εκκαθάριση είναι ο μεγαλομέτοχος της παλαιάς ΚΑΕ, Γιάννης Φιλίππου. Αλήθεια, η πλευρά Φιλίππου, τι λέει;

Τι αναφέρει το aek365:

“Επειδή κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ παραξενεύτηκαν με την ονομασία της νέας ΚΑΕ στο έγγραφο του υπουργείου Εμπορίου (σ.σ. το Ανάπτυξης εννοεί) που δημοσίευσε το aek365 όπου μετά το ΑΕΚ ακολουθεί παύλα και το συμπλήρωμα “νέα ΚΑΕ 2014” και κάποιοι άλλοι μονίμως κακοπροαίρετοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν συγκρίσεις με… νέους Πανιωνίους και νέες Λάρισες να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα μετά από ρεπορτάζ που όμως δεν χρειαζόταν καν γιατί είναι απλή… λογική.

Το συμπλήρωμα αυτό στο όνομα ήταν απαραίτητο γιατί δεν έχει διαγραφεί ακόμη η χρεοκοπημένη ΚΑΕ του Φιλίππου από το Μητρώο εταιριών του υπουργείου Εμπορίου και έτσι δεν υπήρχε δυνατότητα να υπάρχουν δύο εταιρίες με την ίδια ακριβώς ονομασία.

Για τον λόγο αυτό και επειδή το θέμα είναι καθαρά τυπικό, αφού η ΑΕΚ έκανε την σωστή διαδικασία ξεκινώντας από την Β΄ Εθνική, και όχι με παραμονή στην Α΄ και διαγραφή σε μία νύχτα της παλιάς εταιρίας όπως έγινε με τον Νέο Πανιώνιο, με το τμήμα μπάσκετ να επιστρέφει στην Ερασιτεχνική που το έδωσε, μετά την επιστροφή στην Α1, στη νέα εταιρία προστέθηκε αυτό συμπλήρωμα στην ονομασία που είναι νέα ΚΑΕ, δηλαδή εταιρία, και όχι νέα ΑΕΚ.

Το όνομα της ομάδας είναι ΑΕΚ και το επίσημο λογότυπο ΑΕΚ BC. Με το όνομα ΑΕΚ θα αγωνιστεί η Βασίλισσα στην Α1 και βέβαια μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η εκκαθάριση της χρεοκοπημένης ΚΑΕ του Φιλίππου και διαγραφεί από το μητρώο εταιριών τότε με Γενική Συνέλευση θα αφαιρεθούν τα υπόλοιπα.

Η εναλλακτική λύση που υπήρχε ήταν να παίξει η ΑΕΚ στην Α; ΕΣΚΑ και μετά από 4 χρόνια που θα επέστρεφε ξανά, αν δεν έχανε κάποια άνοδο, να ήταν… έτοιμη. Μέχρι τότε θα είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της χρεοκοπημένης ΚΑΕ του Φιλίππου που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 1-2 χρόνια αλλά ο πρώην ιδιοκτήτης την καθυστερούσε χωρίς ουσιαστικό λόγο”.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ με εντολή Γεράσιμου Γιακουμάτου, είναι από το μεσημέρι γεγονός…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…