Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παράταση ζωής

Παράταση ζωής

kollatou korasidon

kollatou-korasidon

Υπάρχει ελπίδα
Η Εθνική ομάδα των Κορασίδων πήρε παράταση ζωής όσον αφορά την παραμονή στην Α’ Κατηγορία καθώς κέρδισε τη Δανία με σχετική άνεση (68-52). Έτσι, μπορεί ακόμα να ελπίζει πως θα σώσει την κατηγορία. Αρκεί να κερδίσει την Πορτογαλία αύριο το απόγευμα. Μία ομάδα της οποίας είχαμε επιβληθεί στην πρεμιέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας.

Η ομάδα του Θάνου Σόφτση ήταν καλύτερη από τη Δανία και φρόντισε να το καταδείξει εντός παρκέ από το πρώτο λεπτό. Γι αυτό και η διαφορά δεν άργησε να φτάσει το +12 (20-8) από το 6ο λεπτό, με τη “γαλανόλευκη” να δείχνει πως μπορεί να “καθαρίσει” εύκολα τη μπουγάδα.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη αφού η Δανία αδυνατούσε να αντιδράσει. Αντίθετα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, ειδικά από τη στιγμή που το δίδυμο των Ευγενίας Κολλάτου και Μαριλένας Γεροστέργιου σκόραρε κατά ριπάς.

Κάπως έτσι ήρθε το τελικό +16 (68-52) που φέρνει την Ελλάδα αντιμέτωπη με την Πορτογαλία για την τελευταία θέση που θα δώσει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Κορασίδων.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 30-41, 39-60, 52-68.
ΔΑΝΙΑ (Χέεντε – Άντερσεν): Χίλνταλ, Γιούνγκλαντ 7, Ντρέτζερ 4, Ντάνισγκαρντ 3, Λέισνερ, Χόεγκ 19, Μαρτίν 7 (1), Κρίστενσεν, Χαγκέσκοφ, Λάρσεν 2, Νίλσεν 1, Σβάνολμ 9 (1).
ΕΛΛΑΔΑ (Σόφτσης): Τζουγκράκη 10 (2), Βιντσιλαίου 6, Τσουκαλά 7, Αλεξίου 5, Κολλάτου 17 (2 τρίπ., 8 ριμπ.), Σταυρόπουλος 1, Δημητριάδου 7, Παπαρδέλα, Γεροστέργιου 15, Αναστασοπούλου, Τσιχλάκη, Δανδουλάκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…