Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πάντα ψηλά”

“Πάντα ψηλά”

markopoulos

markopoulos

Τον πήχη ψηλά έβαλε για ακόμα μία χρονιά ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός , μιλώντας μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, τόνισε χαρακτηριστικά πως όταν βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ θέλεις πάντα να είσαι ψηλά.

“Ξεκινάμε την προσπάθειά μας και αυτό που θέλουμε και φέτος είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, μία ομάδα η οποία θα μάχεται μέσα στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι να παλεύει και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Σαν ΠΑΟΚ πάντα θες να πετύχεις, πάντα θες να είσαι ψηλά“, είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

“Ελπίζουμε ότι οι παίκτες που πήραμε θα καταφέρουμε να μπουν γρήγορα στο πνεύμα του ΠΑΟΚ, αφού ξέρουν πως παίζει η ομάδα, μιας και αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το στυλ μας δεν ξέρω ποιο ακριβώς θα είναι. Ανάλογα με την ικανότητα των παικτών. Αν μπορούμε να τρέξουμε, θα το κάνουμε, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αυτό θα κάνουμε. Θα τα δούμε όλα”.

Στη συνέχεια ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για:

– τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το περσινό ρόστερ: “Αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω πως θα είναι οι Αμερικάνοι μας. Κάθε ομάδα έχει το δικό της προφίλ μέσα στο γήπεδο. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος κι εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

– την κλήρωση του Κυπέλλου: “Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Όλες οι ομάδες δεν θα ξέρουν τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν, γιατί θα είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Όποια ομάδα ανταποκριθεί καλύτερα στις εντολές του προπονητή και τις βγάλει στο γήπεδο θα κερδίσει”.

– τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας: “Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον περσινό κορμό και να προσθέσουμε έναν-δύο παίκτες. Δεν το κάναμε, αλλά πήραμε καλούς παίκτες. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα”.

– το εάν ολοκληρώθησε το ρόστερ: “Αυτήν τη στιγμή ναι. Αν αλλάξει κάτι στον οικονομικό τομέα, εάν υπάρξει κάποια σημαντική διαφοροποίηση στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μπορεί και να γίνει κάτι, αλλά τώρα είμαστε έτσι ακριβώς”.

– την κίνηση των διαρκείας που είναι ιδιαίτερα αυξημένη: “Αυτό δείχνει ότι οι οπαδοί μας βλέπουν την δουλειά που κάνουμε. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό και εμείς από την πλευρά μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ”.

– την αποχώρηση του Χάρη Μαρκόπουλου και το νέο του συμβόλαιο: “Εντάξει ο Χάρης είναι πλέον πρώτος προπονητής και ακολουθεί άλλον δρόμο. Κάποια στιγμή θα είμαστε και αντίπαλοι. Θα δούμε… Άλλες συμφωνίες κρατάνε πέντε μέρες, άλλες πέντε μήνες. Μακάρι να είμαστε όλοι γεροί, μακάρι ο ΠΑΟΚ να παίζει καλό μπάσκετ. Μακάρι να ανέβει κι άλλο το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …