Κεντρική Ασίστ Περαστικός Λεφτά υπάρχουν (για πέταμα)

Λεφτά υπάρχουν (για πέταμα)

gliniadakis ethniki

gliniadakis-ethniki

Οι παράγοντες της ΕΟΚ, αλλά και οι ενασχολούμενοι (διοικητικά) με την Εθνική ομάδα είναι μόνιμοι. Εδώ το “πιο μόνιμος, πεθαίνεις” μοιάζει με… μπλακ χιούμορ γι’ αυτό δεν θα το επιλέξω. Είναι χρόνια στο κουρμπέτι τα παλικάρια (δεν τα λες), όχι “Περαστικοί” σαν κι εμένα. Από την άλλη, όμως, ου γαρ έρχεται μόνο το γήρας και τα αντανακλαστικά δεν λειτουργούν τόσο καλά, όπως παλιά.

Πόσος καιρός πέρασε από τότε που είπε “όχι” στην Εθνική ομάδα ο Κώστας Κουφός και κλήθηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης; Δεν είναι δα και μια αιωνιότητα. Αν συγκριθεί (εδώ έρχεται να λειτουργήσει η “σχετικότητα του χρόνου“) με τα χρόνια που έχουν οι παράγοντες της ομοσπονδίας, είναι απειροελάχιστο διάστημα.

Ε, τί να κάνουμε βρε παιδιά; Δεν προλάβαμε. Υπήρχε μια κάποια διορία για να δηλωθεί ο Κρητικός σέντερ, κάπου ξεχαστήκαμε, αλλά στη FIBA είναι καλοί άνθρωποι. Δεν παίρνουν κεφάλια. Λεφτά -πάλι- παίρνουν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Εκπρόθεσμοι εμφανιστήκαμε κι αυτό μας κόστισε 2.500 ευρώ.

Αυτό άκουσα, σε μια από τις βόλτες που έκανα. Πώς το έλεγε ο άλλος ο “Περαστικός” από την πολιτική; “Λεφτά υπάρχουν“. Ε, να τα. Αφού έχουμε περίσσευμα, πετάμε και 2.500 ευρώ, γιατί κανείς δεν είδε ότι η προθεσμία για να δηλωθούν οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο Μουντομπάσκετ είναι η 20η Αυγούστου.

Μα κι αυτοί οι Φιμπαίει, ντιπ μυαλό δεν έχουν. Ρε κουτόφραγκοι, εδώ στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα μετά τις 14 και πριν τις 25 Αυγούστου, πού πάτε και βάζετε την τελευταία ημερομηνία δήλωσης; Βάλτε την 25 Σεπτέμβρη να δείτε συνέπεια.

Λεφτά υπάρχουν για πέταμα. Άλλωστε, από 50 λεπτά του ευρώ να κρατήσουν, από τον “κεφαλικό φόρο” μπορούν να καλύψουν άλλους 11 Γλυνιαδάκηδες. Σιγά μην μασήσουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …