Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Κληρώσεις και βραβεύσεις

Κληρώσεις και βραβεύσεις

basketa2

basketa2

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τις τοποθεσίες και τις ημερομηνίες που θα γίνουν οι κληρώσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας ανδρών και γυναικών της νέας αγωνιστικής περιόδους καθώς και οι βραβεύσεις για τις ομάδες που διακρίθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων της Α1, Α2 (1ος όμιλος) Εθνικής κατηγορίας γυναικών, Α2, Β’ (1ος όμιλος), Γ’ (1ος και 2ος όμιλος) Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Κυπέλλων Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών 2014-2015 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Β. Αλεξάνδρου 2), αίθουσα “ILISSOS“, την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 12.00. Θα προηγηθούν οι βραβεύσεις των ομάδων που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στα Πρωταθλήματα Α1, Α2 (1ος όμιλος) Εθνικής κατηγορίας γυναικών και Α2, Β’, Γ’ (1ος, 2ος όμιλος) Eθνικής Κατηγορίας ανδρών.

Οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων της Β’ (2ος Όμιλος), Γ’ (3ος & 4ος Όμιλος) Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α2 (2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών 2014-2015 θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ, την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 13.00.Θα προηγηθούν οι βραβεύσεις των ομάδων που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος και 4ος όμιλος)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…