Κεντρική Ασίστ Περαστικός Θα γίνει… Τούρκος

Θα γίνει… Τούρκος

mavroeidis mantzaris

mavroeidis-mantzaris

Μεγάλη μεταγραφή έκανε η Κηφισιά και μεγάλη επιτυχία έκαναν τα παιδιά στο eBasket.gr, καθώς από την πρώτη στιγμή κατέγραψαν τη διαδρομή του Δημήτρη Μαυροειδή από το ιατρείο και τα μαγικά χέρια του Δρ. Σταύρου Αλευρογιάννη, στο Ζηρίνειο. Εγώ “Περαστικός” είμαι από τα γήπεδα, από δε τα νοσοκομεία (να χτυπήσω ξύλο) ούτε… περαστικός.

Μαθαίνω, όμως, πράγματα που δεν μπορεί να μάθει ο καθένας, ένεκα του ότι μπροστά μου μιλούν πιο εύκολα, απ’ ότι όταν είναι μπροστά δημοσιογράφοι. Εγώ, είπαμε, “Περαστικός” είμαι…

Η θεραπεία με τα θαυματουργά βλαστοκύτταρα έχει ξαναδώσει στον “γιατρό” (τον Μαυροειδή, όχι τον Αλευρογιάννη) εκτός από την άνεση να προπονείται χωρίς να πονά, το χαμένο του κέφι. Την όρεξη για το μπάσκετ. Πατά πιο γερά, νιώθει καλύτερα το πόδι του. Κι όταν ο Μαυροειδής είναι καλά, δεν είναι παίκτης επιπέδου… Κηφισιάς, αλλά επιπέδου Ευρωλίγκας. Εκεί ανήκει.

Περαστικός” καθώς ήμουν, παρακολούθησα μια συνομιλία. Ένας προπονητής, μεγάλος σε ηλικία, μιλούσε με τον “γιατρό“. Τον παρακολουθεί, θα παρακολουθήσει και την πορεία του, κι αν δεν νιώθει ενοχλήσεις σε λίγο καιρό (βαριά μέχρι τα Χριστούγεννα) θα τον πάρει κοντά του.

Έλα εδώ μπρε” θα του πει κι ο Μαυροειδής θα πάει χωρίς να χρειαστεί να φορέσει… φερετζέ, αφού και στην Κηφισιά γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι γι’ αλλού. Τώρα αλλού, Αναντολού, θα σας γελάσω. Όλα τα καταλαβαίνετε πια… Μεταξύ μας, εγώ αν ήμουν στη θέση του Ντούντα, θα φώναζα πρώτα τον Δρ. Αλευρογιάννη, αλλά αυτός μάλλον δύσκολα θα μετακινηθεί…

Άντε και να κλείσω με κάτι διαφορετικό, αφού… πέρασα από την Κηφισιά: Καλά τα είπε ο Γιώργος Λημνιάτης για τον Αμερικανό, που πήρε η ομάδα των βορείων προαστίων. Πολύ καλός παίκτης είναι ο Τζάκσον, έτσι όπως τα είπε ο κόουτς Λημνιάτης, μόνο που παρέλειψε ότι σουτάρει βολές με 45%!

Με το πόδι να σούταρε, καλύτερα ποσοστά θα είχε. Κι όταν θα είναι το παιχνιδάκι στον πόντο, όλοι οι προπονητές θα δίνουν εντολή “φάουλ στον Τζάκσον“. Γιατί ούτε αυτοί, ούτε εμείς είμαστε… περαστικοί.

Άντε, καλά μπάνια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …