Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Βαριά ήττα από Ουγγαρία (vid)

Βαριά ήττα από Ουγγαρία (vid)

gerostergiou greece hungary korasides

gerostergiou-greece-hungary-korasides

Η Εθνική Κορασίδων ξεκίνησε με το “αριστερό” τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας αφού ηττήθηκε από την “οικοδέσποινα” του τουρνουά με 58-23.

Η Ουγγαρία δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στις παίκτριες του Θάνου Σόφτση, καθώς κυριάρχησε στο παρκέ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, προηγήθηκε με 29-14 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ακολούθως με “όπλο” την πιεστική άμυνα δεν είχε πρόβλημα να συντηρήσει τη διαφορά.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στο δεύτερο μέρος, όπου με επιμέρους σκορ 29-9 οι οικοδεσπότες ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 3-0. Αξίζει να επισημανθεί ότι η Ουγγαρία είχε μεγάλη “υπεροπλία” στα ριμπάουντ (53 έναντι 37) ενώ η Ελλάδα είχε 9/56 (16,1%) στα σουτ εντός πεδιάς. Η Ευγενία Κολλάτου με 9 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ για την ελληνική ομάδα.

Αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κροατία η οποία γνώρισε βαριά ήττα από τη Ρωσία με 73-37 και έχει το ίδιο ρεκόρ με την Ελλάδα (0-3). Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισπανία κέρδισε την Τουρκία με 76-47.

Τα δεκάλεπτα: 8-14, 14-29, 18-41, 23-58.
ΕΛΛΑΔΑ (Σόφτσης): Τζουγκράκη 2, Βιντσιλαίου, Τσουκαλά 2, Αλεξίου, Κολλάτου 9 (1), Σταυρόπουλος, Δημητριάδου, Παπαρδέλα 2, Γεροστέργιου 2, Αθανασοπούλου, Τσιχλάκη, Δανδουλάκη 6.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάγκιαρ): Σζούκορ 2, Τόροκ 4 (9 ριμπ.), Πουσζτάι 13 (1), Ντόκτορ 4, Στούντερ 7 (8 ασισ.), Φόιτλ, Μερέσζ 3, Σζέλι 5, Γκερέμπεν 9 (5 ριμπ.), Λέλικ 2, Ράντοσζ 6, Σοός 3.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…