Κεντρική Ελλάδα All Star για την Ε.ΨΥ.ΜΕ

All Star για την Ε.ΨΥ.ΜΕ

perperoglou osfp armani

perperoglou-osfp-armani

Ένας αγώνας με ιδιαίτερη σημασία διεξάγεται σήμερα στην Δραπετσώνα. ΣΠΑΚΕ και ΠΣΑΚ συμμετέχουν σε μια άκρως κοινωνική εκδήλωση. Το Μπάσκετ είναι πάντα παρών.

Το δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“Σας προσκαλούμε στον αθλητικό αγώνα καλαθοσφαίρισης – ALL STAR GAME που διοργανώνουμε στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας (Ρήγα Φεραίου και Κουντουριώτου).

Στον αγώνα θα συμμετέχουν εκπαιδευόμενοι της Ε.ΨΥ.ΜΕ (ενήλικοι με αυτισμό, νοητική αναπηρία και ήπια ψυχιατρικά) απέναντι σε σημαντικά ονόματα παλαιμάχων (Σ.Π.Α.Κ.Ε) και επαγγελματιών (Π.Σ.Α.Κ) Ελλήνων καλαθοσφαιριστών. Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και ελευθέρων βολών μεταξύ των εκπαιδευομένων της Ε.ΨΥ.ΜΕ.

Στο χώρο του γηπέδου θα υπάρχει παζάρι με δημιουργίες των εκπαιδευομένων του Φορέα μας ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος όπου θα κληρωθούν για τους θεατές δώρα – δημιουργίες των εκπαιδευομένων.

Το μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί είναι μια υπογεγραμμένη φανέλα του σπουδαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ). Τέλος, την ασφάλεια της δράσης θα εγγυηθεί η Ο.ΔΙ.Κ Αττικής (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων)”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…