Κεντρική Ελλάδα Camp Ο Τζώρτζης διδάσκει

Ο Τζώρτζης διδάσκει

pbt omadiki

pbt-omadiki

Τα σεμινάρια από τον Coach Τζώρτζη Δικαιουλακο συνεχίζονται.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στο 2ο διεθνές Basketball Camp for Ladies που διεξήχθη στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Coach παρέδωσε μαθήματα, με θέμα τα Screens μακριά από τη μπάλα και με τον μοναδικό δικό του τρόπο βοήθησε τα παιδιά να το καταλάβουν όσο γίνεται καλύτερα. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος είναι ένας άνθρωπος που ζεί και αναπνέει για το Μπάσκετ και μας το αποδεικνύει εμπράκτως όπου βρεθεί. Θέλει πάντα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις γνώσεις του όπου μπορεί να βοηθήσει.

Μαζί του ήταν και οι αθλήτριες που ζουν το όνειρο τους γράφοντας την δική τους ιστορία στο Γυναικείο Μπάσκετ, όντας η μια καταξιωμένη στην Ευρώπη και η άλλη ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο αστέρι στο γαλαξία του Γυναικείου Μπάσκετ. Ο λόγος βέβαια για τις Elina Babkina και Λήδα Πολιτοπούλου.

Η Babkina, η οποία με τίμησε και πέρσι με την παρουσία της, έκανε κανονικά προπόνηση υπό τις οδηγίες του coach Δικαιουλάκου και άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους με την απίστευτη ευστοχία της και την ένταση στις ασκήσεις. Φυσικά αυτό είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερα play maker της Ευρώπης και διεθνής με την εθνική Λετονίας.

Η Πολιτοπούλου συμμετείχε και αυτή στις ασκήσεις του coach, έβγαλε πολύ ενέργεια και φυσικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.Να πούμε επίσης ότι η Πολιτοπούλου του χρόνου θα παίζει στην ομάδα της Σουηδικής Σόλνα ενώ είναι και μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…