Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Όλα κάποτε τελειώνουν”

“Όλα κάποτε τελειώνουν”

basketa2

basketa2

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης ανάμεσα στην ομάδα του Μανδραϊκού και του Γιάννη Γρίβα, ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να παραιτηθεί και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (Sepk.gr) εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρίσει από τον Μανδραϊκό: “Δυστυχώς οι τοπικοί παράγοντες δεν κατάλαβαν την σημασία της επιτυχίας του συλλόγου τόσο στο αντρικό τμήμα όπου ανέβηκε στην Γ’ εθνική όσο και στη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Ο σύλλογος έχει 186 παιδιά στις ακαδημίες και πάνω από 200 αθλητές σε σύνολο, κάτι που τον καθιστά τον μεγαλύτερο στον δήμο μας. Αυτή η αδιαφορία που έχω εντοπίσει με ανάγκασε να παραιτηθώ και να αποχωρήσω από την ομάδα από την θέση του πρώτου προπονητή.”

Για τις στιγμές που θα θυμάται από τη συνεργασία του με τον Μανδραϊκό: “Τα τελευταία 5 χρόνια ο σύλλογος του Μανδραϊκού έζησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του. Ζήσαμε μαζί μία άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία, 2 συμμετοχές σε FINAL FOUR κυπέλλου, εκ των οποίων η μία ήταν με συμμετοχή στον τελικό. Φυσικά αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η φετινή επιτυχία όπου ο σύλλογος μέσα από ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει την άνοδο και να ανέβει στη Γ’ εθνική. Όλα αυτά δεν πρόκειται να τα ξεχάσω γιατί παλέψαμε σκληρά προπονητές και παίκτες για να τα καταφέρουμε”.

Για τους ανθρώπους που συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια: “Είναι πολλοί και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που συνεργάστηκαν μαζί μου για το καλό της ομάδας τόσο μέσα όσο κι έξω από τους αθλητικούς χώρους. Μπορεί να αποχώρησα όμως εύχομαι στο σύλλογο τα καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…