Κεντρική Ελευσίνα “Ψήλωσε” με Δορκοφίκη

“Ψήλωσε” με Δορκοφίκη

dorkofikis

dorkofikis

Το γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης του Πανελευσινιακού θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση των “σταχυοφόρων”.

Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τη φροντ λάιν της ομάδας της Ελευσίνας, η οποία έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν γεμάτο με εμπειρία και ταλέντο.

Το ebasket για ακόμα μία φορά σας είχε αποκαλύψει πρώτο (“Ακολουθεί ο Δορκοφίκης”) πως ο Περικλής Δορκοφικής θα μετακομίσει από τα Ιλίσια στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει ότι ο έμπειρος power forward (2,07 μ. ύψος) Περικλής Δορκοφίκης υπέγραψε κι ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας. Ο πρώην διεθνής της Εθνική Ομάδας Ανδρών και μέλος της Εθνικής Κ20 στο Ευρωμπάσκετ 2000 έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στη νέα ομάδα του Πανελευσινιακού.

Ο Περικλής Δορκοφίκης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Περιστερίου, αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πατρών, στην ΑΕΚ και στο Ρέθυμνο ενώ είχε δύο σεζόν στην Ιταλία με την Αβελίνο και τη Ρετζιάνα. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό με μέσο όρο 6,21 πόντους σε 24 αγώνες.

Η οικογένεια του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Περικλή Δορκοφίκη κι εύχεται να δώσει στη νέα σεζόν μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους και στους φιλάθλους της ομάδας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…