Κεντρική Ασίστ Shadow Χορηγός… ανθρωπιάς το ebasket!

Χορηγός… ανθρωπιάς το ebasket!

haralabidis stars

haralabidis-stars

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!…
Το eBasket.gr από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα έδειξε την κοινωνική του ευθύνη, προβάλλοντας το “Χαμόγελο του παιδιού“, διοργανώνοντας φιλανθρωπικό πάρτι, συμμετέχοντας σε κάθε δράση ανάλογου περιεχομένου. Τώρα, με περηφάνια ανακοινώνει πως θα είναι ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του CharityStars!

Το CharityStars είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα, που γεννήθηκε από την επιθυμία για βοήθεια στον συνάνθρωπο, μέσω της διαμεσολάβησης στο να μετατρέπει τα αθλητικά ενθύμια (φανέλες, παπούτσια, κτλ.) σε φάρμακα, φαγητό και στέγη υπέρ των ιδρυμάτων που στηρίζει. Η έδρα της οργάνωσης είναι στα Χανιά, αλλά άνθρωποί της βρίσκονται παντού.

Τί κάνει το CharityStars; Κατ’ αρχήν να σημειώσουμε πως το Charity Sports Memorabilia υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε Αμερική, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Παίκτες όπως ο Dani Agger της Λίβερπουλ (μέσω του Agger Foundation), o Javier Zaneti (μέσω του Fondazione Puppi), οι Giorgio Chiellini, Gianluigi Buffon και Leonardo Bonucci της Γιουβέντους (μέσω του Charitystars Italia), όπως και πολλοί άλλοι, δίνουν τις φανέλες τους για να στηρίξουν τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας τους.

Στην Ελλάδα δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο μέχρι σήμερα, όμως άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι, όπως ο ιδρυτής της ΜΚΟ, Γιώργος Κυριαζής, φρόντισαν να… γεμίσουν το κενό. Βεβαίως, για να έχει αξία η δράση της οργάνωσης απαιτείται η συμπαράσταση και προσφορά των “αστεριών” του ελληνικού μπάσκετ…

Πώς μπορεί ένας “star” να βοηθήσει; Πολύ απλά, δίνοντας ένα η περισσότερα αθλητικά ενθύμια, τα οποία μέσω του CharityStars θα βγουν σε δημοπρασία στο ebay. Τα έσοδα θα διατεθούν στα παρακάτω ιδρύματα:
Η Κιβωτός Του Κόσμου, του Πατέρα Αντώνιου στην Αθήνα.
Οι Φίλοι της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη.
– Η ΕΛΕΠΑΠ και τα ΚΗΦΑΜΕΑ στα Χανιά.

alexandris-stars

Οποιοσδήποτε από αυτούς που θα δώσουν τα προσωπικά τους “ενθύμια” μπορεί να ζητήσει να πάνε τα χρήματα σε έναν άλλο οργανισμό, που αυτός θα υποδείξει.

Οι δημοπρασίες θα αρχίσουν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα με καινούρια αθλητικά ενθύμια.

Το eBasket.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για την προσφορά ενθυμίων από την πλευρά των Ελλήνων παικτών (και όχι μόνο) του μπάσκετ, για τις δράσεις του CharityStars και για τις δημοπρασίες.

– Κάντε like στη σελίδα του ChartyStars στο facebook, πατώντας εδώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…