Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Φινάλε με ήττα

Φινάλε με ήττα

christodoulou neon

christodoulou-neon

Ήττα στην πρόβα τζενεράλε
Η Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στην Ισπανία στο τρίτο (και τελευταίο) παιχνίδι της για το “Γιώργος Κολοκυθάς” καθώς ηττήθηκε με 67-55. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και “πληρώνοντας” τα απογοητευτικά ποσοστά της στα σουτ εντός παιδιάς (24.1%) δεν κατάφερε να φανεί απειλητικό.

Έτσι, ολοκλήρωσε με ήττα τα φιλικά παιχνίδι προετοιμασίας και πλέον στρέφει την προσοχή της στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την προσεχή Τρίτη (08/07).

Οι “φούριας ρόχας” κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά, με τη Γαλλία να ακολουθεί (σ.σ.: λίγη ώρα νωρίτερα κέρδισε δύσκολα την Τσεχία με 62-60), την Ελλάδα στην τρίτη θέση και την Τσεχία να συμπληρώνει το καρέ.

Ενδεικτικό της επιθετική δυστοκίας που χαρακτήρισε απόψε το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας είναι το γεγονός πως μόνο ο Λευτέρης Μποχωρίδης (17 πόντοι με 5/12 σουτ) έκανε αισθητή την παρουσία του αφού το 31.4% στα δίποντα, το 13% στα τρίποντα και το 61.5% στις βολές ήταν… απαγορευτικό για κάθε ελπίδα νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 31-39, 46-57, 55-67.
ΕΛΛΑΔΑ: Μποχωρίδης 17 (2), Λιάπης 1, Φακοπουλίδης, Σπυριδωνίδης, Χριστοδούλου 5, Παπαπέτρου 11 (8 ριμπ.), Σιόλογκας, Κουζέλογλου 11 (1), Καμπερίδης 2, Αγραβάνης 6, Διαμαντάκος 2, Μαραγκός.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Μαρτίν, Πάουλι 7 (1), Βισέντο 5 (1), Μπριζουέλα 11 (2), Σανθ, Ερνανγκόμεζ Γκ. 6, Ντίαζ 5 (1), Σάιθ 11 (9 ριμπ.), Αμπάλντε 12 (2), Νογκουέζ 4, Ερνανγκόμεζ Χ. 4, Ιριάρτε 2.

· Εκτός δωδεκάδας έμειναν από τον αποψινό αγώνα οι Στέλιος Πουλιανίτης και Αναστάσης Σπυρόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…