Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το Φάληρο της… Αργεντινής

Το Φάληρο της… Αργεντινής

kotsatos

kotsatos

Ποιος είπε ότι ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος βρίσκεται στο εξωτερικό; Εκτός κι αν έχει Παλαιό Φάληρο και η… Αργεντινή! Έντονη ήταν η φημολογία τον τελευταίο καιρό, ότι ο τέως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ακόμα μέλος της διοικούσας επιτροπής του Μπάσκετ “δραπέτευσε” στη Λατινική Αμερική. Λάθος.

Κανονικά στο γραφείο του, στην ναυτιλιακή εταιρία βρίσκεται ο Χιώτης παράγοντας (ή Πειραιώτης, κατά δική του έκφραση) και εργάζεται. Εργαζόταν μέχρι προχθές τουλάχιστον. “Εντοπίστηκε” από “κιτρινόμαυρες κεραίες“, έστω κι αν αυτές το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνό του είναι διαθέσιμο στον οποιονδήποτε. Αυτό δεν είναι απολύτως αληθές, βεβαίως, ειδικά από την στιγμή που έχει ανοικτούς λογαριασμούς με παίκτες και στελέχη της ΑΕΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση όσοι θέλουν τον βρίσκουν. Έστω με δυσκολία. Γιατί ξέρει να ελίσσεται.

Αν μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στο μέλλον; Ποιος ξέρει… Το νέο “διευθυντήριο” της ΑΕΚ, που έχει στηθεί στην Γλυφάδα μάλλον δεν τον χωράει, παρότι και ο ίδιος κάπου εκεί στην παραλιακή “κατοικοεδρεύει”. Γιατί οι Γλυφαδιώτες περισσεύουν στη νέα ΑΕΚ.

Κάτι μας λέει ότι ο αρχαιότερος ρεπόρτερ ΑΕΚ, ο Γιώργος Νικολάου, μαζεύει πληροφορίες και επιστρέφει σε λίγες ημέρες με ντοκουμέντα. Για τους παλαιούς και νέους (όψιμους Ενωσίτες) Γλυφαδιώτες και όχι μόνο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…