Κεντρική Ασίστ Shadow Το μπάσκετ είναι γιορτή (vid)

Το μπάσκετ είναι γιορτή (vid)

captain hoop

captain-hoop

Τον Τιτανικό τον έφτιαξαν επαγγελματίες, ενώ την Κιβωτό ο… Νώε, που ήταν ερασιτέχνης. Άρα δεν είναι πρωτότυπο το γεγονός ότι κάποιοι ερασιτέχνες με μεράκι έβαλαν τα γυαλιά στα πολυδιαφημιζόμενα τμήματα μάρκετινγκ ομάδων, ομοσπονδιών κι ενώσεων.

Στην προσπάθειά τους να διαφημίσουν το 3ο 3on3 Basketball Tournament To The Hoop 2014” που θα διεξαχθεί στην Καβάλα, οι Captain Hoop and the Corsairs έφτιαξαν ένα βίντεο, καταγράφοντας τις περιπέτειες μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους. Δεν ξέρουμε αν θα σας αρέσει το βίντεο, αλλά μακάρι να έμπαιναν κι άλλοι στον κόπο να διαφημίσουν το κορυφαίο άθλημα της χώρας…

Το 3on3 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα (από 18 έως 20 Ιουλίου) στην Παραλιακή Λεωφόρο Καβάλας, η οποία για χάρη του θα γεμίσει “πορτοκαλί” επισκέπτες και φίλους του αγαπημένου μας σπορ.

koinoniko-pantopoleio

Πέραν όμως των συνηθισμένων (ανταγωνισμός, χαβαλές, ωραίο μπάσκετ), η συγκεκριμένη διοργάνωση ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο. Θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Κι αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό. Για την ακρίβεια, οι διοργανωτές και οι διαγωνιζόμενες ομάδες -σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης- θα μαζέψουν τρόφιμα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Καβάλας.

Όσοι πιστοί δεν έχετε παρά να δώσετε το “παρών”. Είναι για καλό σκοπό

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…