Κεντρική Διεθνή Τον κρατάει ως αρχηγό

Τον κρατάει ως αρχηγό

thomas heurtel barcelona laboral

thomas-heurtel-barcelona-laboral

Παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες, ο Τόμας Ερτέλ αναμένεται να παραμείνει στη Λαμποράλ Κούτσα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βάσκους οι οποίοι όχι μόνο δεν τον αφήνουν να φύγει αλλά σκοπεύουν να του δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού την επόμενη σεζόν.

Ο Γάλλος πόιντ-γκαρντ αγωνίζεται στη Λαμποράλ από το 2011, θεωρείται πλέον ως “παλιός” στην ομάδα και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο από τη στιγμή που το ρόστερ των Βάσκων θα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από νεαρούς παίκτες. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, πολλές ομάδες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ερτέλ ωστόσο πρέπει να πληρώσουν ένα ποσό στη Λαμποράλ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, γεγονός που αποθαρρύνει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσεάν Κεχερέτα, έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις μεριές πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, οπότε για να μετακομίσει αλλού, πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο τίμημα. Μάλιστα ο “ισχυρός άνδρας” της Λαμποράλ θα χρίσει αρχηγό τον 25χρονο άσο μέχρι το τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου εκπνέει το συμβόλαιό του και λογικά θα αποχωρήσει.

Φέτος ο Ερτέλ είχε μέσο όρο 9,9 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ σε 36 αγώνες για τη Liga Endesa και μέσο όρο 8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ σε 21 ματς για την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…