Κεντρική Διεθνή “Συναρπαστική εμπειρία”

“Συναρπαστική εμπειρία”

kapoulas andreas

kapoulas-andreas

Η Μεγάλη Βρετανία έκανε αισθητή την παρουσία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών της Κρήτης όπου κατέλαβε την 11η θέση με την πρόκριση στις δώδεκα καλύτερες ομάδες του τουρνουά να εκλαμβάνεται ως μία υπέρβαση.

Ένας από τους συντελεστές αυτή της επιτυχίας ήταν ο Ανδρέας Καπούλας ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ντάγκλας Λέιχνερ στην τεχνική ηγεσία της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Έλληνας κόουτς που οδήγησε τη Μπρίστολ στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος στην Αγγλία μίλησε στην ιστοσελίδα hoopsfix.com, όπου αναφέρθηκε τόσο στην πορεία των Βρετανών στο Ευρωμπάσκετ όσο και για την ομάδα του:

“Ήταν μία συναρπαστική εμπειρία. Η όλη προετοιμασία που κάναμε αλλά και οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν όλα εξαιρετικά. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που υπήρξα μέλος του συγκεκριμένου προπονητικού τιμ. Είμαι περήφανος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες. Πιστεύω ότι κερδίσαμε το σεβασμό όλων των ομάδων της Α’ κατηγορίας“, τόνισε αρχικά ο Ανδρέας Καπούλας και συνέχισε:

“Ήταν φανταστικό το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τρεις παραδοσιακές δυνάμεις στο μπάσκετ και είχαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στα προημιτελικά, κάτι που θα αποτελούσε εντυπωσιακό επίτευγμα. Θα θυμάμαι για πάντα το παιχνίδι με την Ελλάδα αλλά και τους υπόλοιπους αγώνες του τουρνουά, αφού γενικά ήταν μία πολύ καλή εμπειρία”.

Παράλληλα ο τεχνικός της Μπρίστολ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι τα όσα αποκόμισε από την παρουσία του στον πάγκο της Μεγάλης Βρετανίας θα τον βοηθήσουν στη μετέπειτα προπονητική του σταδιοδρομία: “Θεωρώ ότι η εμπειρία που απέκτησα μέσα από αυτό το τουρνουά θα με βοηθήσει να βελτιωθώ προπονητικά ούτως ώστε να δουλέψω σε υψηλότερο επίπεδο. Το να παίξουμε στην πρώτη κατηγορία θα είναι κάτι το συγκλονιστικό για την πόλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…