Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνάντηση με Μελισσανίδη

Συνάντηση με Μελισσανίδη

melissanidis

melissanidis

Έχουμε γράψει κατά κόρον, ότι εσχάτως στην ΑΕΚ εφαρμόζεται το… ισχύς εν τη ενώσει. Κι ότι ο Αλέξης Αλεξίου κινείται ως προς την ΚΑΕ με την απόλυτη στήριξη της “ΠΑΕ” και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του aek365 ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχε μάλιστα χθες συνάντηση με τον “Τίγρη” με αφορμή θέματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο και στην Ερασιτεχνική. Οι δύο άνδρες όμως μίλησαν και για το μπάσκετ. Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Πολύωρη συνάντηση είχε χθες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκε ο Αλέξης Αλεξίου, για θέματα που αφορούν την ΑΕΚ αλλά και το γήπεδο. Οι δυο τους συζήτησαν για την σύσταση της νέας ΠΑΕ που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με τον Αλεξίου να έχει πλέον, με απόφαση Μελισσανίδη, πρωταγωνιστικό ρόλο στις ενέργειες που γίνονται από πλευράς ΑΕΚ ώστε το θέμα να τακτοποιηθεί άμεσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σύσταση της νέας ΠΑΕ είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων και άμεσα η Ένωση θα λειτουργεί και πάλι επαγγελματικά, με το πρώτο Δ.Σ. θα απαρτίζεται από 7 μέλη.

Στη συνάντηση των Μελισσανίδη και Αλεξίου συζητήθηκαν επίσης και θέματα που έχουν να κάνουν με την Αγιά Σοφιά αλλά και για την Ερασιτεχνική και το τμήμα μπάσκετ και γενικότερα τα πάντα που αφορούν την κιτρινόμαυρη οικογένεια”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…