Κεντρική Ελλάδα Camp Ραντεβού του χρόνου

Ραντεβού του χρόνου

fokida basketball camp

fokida-basketball-camp

Στην πρωτεύουσα του Νομού Φωκίδας, στην ιστορική Άμφισσα φιλοξενήθηκε το 1ο Fokida BasketBall Camp, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Το Camp γέμισε από παιδιά κάθε ηλικίας.

Οι προπονητές Χρήστος Μωραΐτης, Νίκος Παπούλιας, Νάσος Ντινόπουλος, Τάκης Γίδας, Νίκος Βενετσάνης, Θωμάς Αράπης και Μιχάλης Χατζόπουλος, μύησαν τα παιδιά στα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος. Το καθημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπονητικά “station”, διαγωνιστικά παιχνίδια, αλλά και καταστάσεις 5 εναντίον 5 με τον Μαμαρέλη Ανδρέα να βγαίνει MVP.

Το παρών στο Camp έδωσαν αρκετοί προσκεκλημένοι. Στο 1ο Fokida Basketball Camp βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μάνος Παπαμακάριος, ο οποίος με τον δικό του μοναδικό τρόπο έδωσε στους μελλοντικούς αστέρες της πορτοκαλί μπάλας, αρκετές συμβουλές και μοιράστηκε μαζί τους κάποιες από τις εμπειρίες του. Τον γκαρντ του Πανελευσινιακού διαδέχτηκαν ο πλέι μέικερ του Κολοσσού, Νόντας Παπαντωνίου, ο σούτινγκ γκαρντ του ΚΑΟΔ Θοδωρής Ζάρρας και ο Νίκος Μπουργανός.

Οι διοργανωτές του Fokida Basketball Camp έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με τους συμμετέχοντες για το καλοκαίρι του 2015, καθώς έμειναν ικανοποιημένοι από την πρώτη προσπάθεια στην πρωτεύουσα του Νομού Φωκίδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…