Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πρεμιέρα με ήττα

Πρεμιέρα με ήττα

meletiadis

meletiadis

Με το “αριστερό” ξεκίνησε η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων τις υποχρεώσεις της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πορτογαλία καθώς ηττήθηκε με 61-43 στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση.

Το συγκρότημα του Ευριπίδη Μελετιάδη έχασε την επαφή με το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν δέχτηκε επιμέρους σκορ 21-9 και δεν κατάφερε να κάνει θετική αρχή στο τουρνουά. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σερβία κέρδισε τη Λιθουανία με 80-68. Η Εθνική Νεανίδων θα αντιμετωπίσει σήμερα (18/7, 18:30) τη “Λιέτουβα” στο δεύτερο αγώνα του δευτέρου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βελγίδες ευστόχησαν σε 11 τρίποντα (11/22) και κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (43 έναντι 29). Η Βερέλστ με 15 πόντους ήταν κορυφαία για τη νικήτρια ομάδα. Στον αντίποδα, η Παυλόπουλου με 11 πόντους ξεχώρισε από την Ελλάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευριπίδης Μελετιάδης, τόνισε στις δηλώσεις του: “Χάσαμε από τα κακά διαστήματα,  στις αρχές του πρώτου και του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Το Βέλγιο διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Η τελική διαφορά όμως των 18 πόντων είναι πλασματική”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τη Λιθουανία:

“Την είδαμε κόντρα στη Σερβία. Πρέπει να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Η Λιθουανία είναι μια αντίπαλος στα μέτρα μας, Με μια προϋπόθεση, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να μειώσουν στο ελάχιστο τα κακά διαστήματα”.

Τα δεκάλεπτα: 10-14, 27-20, 40-34, 61-43.
ΕΛΛΑΔΑ (Μελετιάδης): Κυλαζίδου 3 (1), Πολύζου 2, Γεροστεργίου 6 (2), Θεοδώρου 4, Παυλοπούλου 11 (1 τριπ., 5 ριμπ.), Χριστινάκη 4, Καραμπάτσα 5, Στεφάνου, Μαντά, Φασούλα 8 (5 ριμπ.), Μπότσι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…