Κεντρική NBA Οργανωμένο σχέδιο (pics)
NBA

Οργανωμένο σχέδιο (pics)

carmelo bobcats knicks

carmelo-bobcats-knicks

Με το όνομα του Καρμέλο Άντονι να παραμένει ένα από τα πλέον “καυτά” του φετινού καλοκαιριού, οι Σικάγο Μπουλς δεν έχουν παρά να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αποκτήσουν. Έχουν στα “συν” τους άλλωστε το γεγονός πως είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου που απλά ζητά το κάτι παραπάνω για να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Κάτι που ενδεχομένως να μετρήσει θετικά στην τελική απόφαση που θα πάρει ο “Μέλο“.

Οι “Ταύροι” πάντως δεν μένουν εκεί αφού έχουν θέσει σε εφαρμογή κι άλλους τρόπους για να τον φέρουν στην “πόλη των ανέμων”. Ποιοι είναι αυτοί; Καταρχάς, το ραντεβού του ίδιου (και του ατζέντη του) με τους Ντέρικ Ρόουζ, Γιοακίμ Νοά, Ταζ Γκίμπσον και Τομ Θίμποντο.

carmelo-gipedo

Κι αν ο πρώτος δεν έδειχνε διάθεση να συμμετέχει στο “ψηστήρι” (“Δεν του καίγεται καρφί“), οι άνθρωποι του Σικάγο κινούνται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Για την ακρίβεια φρόντισαν να δώσουν στον Καρμέλο Άντονι μία πρώτη γεύση του “United Center” ντυμένου με το… πρόσωπό του.

Φωτογραφίες, αφίσες, εικόνες, βίντεο. Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς υπήρχε στην έδρα των “Ταύρων” κατά την παρουσία του “Μέλο” εκεί. Ό,τι χρειάζεται για να πάρει την απόφαση να πει το “ναι” και μαζί με τους Ντέρικ Ρόουζ και Γιοακίμ Νοά να δημιουργήσουν τη “Big-Three” του Σικάγο.

carmelo-gipedo1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…