Κεντρική Ελλάδα Camp Οι βασιλιάδες των παρκέ

Οι βασιλιάδες των παρκέ

kogas marinos matzaris piloidis

kogas-marinos-matzaris-piloidis

Ήμασταν κι εμείς εκεί. Στο 3on3 King of the Court Street Basketball Tournament 2014, που για πέμπτη σεζόν πρόσφερε χαρά σε όσους συμμετείχαν, απέδειξε στην πράξη πως το μπάσκετ πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι παιχνίδι, είναι χαρά, είναι διασκέδαση.

Από τη φωτογραφία λείπει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που όμως δεν έλειψε από το κλειστό στο Περιστέρι, όπου πραγματοποιήθηκε το 3Χ3. Ο Τάσος Πηλοΐδης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Χρήστος Μαρίνος φωτογραφήθηκαν (μαζί με τον Γιώργο Κογκαλίδη και τους διοργανωτές) κι ήταν μόνο ορισμένοι εξ αυτών που δήλωσαν “παρών”.

Αθανασούλας, Μπάρδας, Αναστασόπουλος, Δέδες, Βλάχος, Παπαργυρόπουλος, Καράβολας, Λαρετζάκης Γιαννούλης, Λεκάκης, Σαρικόπουλος, Λιακόπουλος, Χούμπαυλης, Τσαγιώτης, Πρίτσος, Καραβανάς, Χόμπσον, Γιαννίκος, Παπαδιονυσίου, Σταθόπουλος, Μοντσενίγος, Αντωνάκης, Ψαρόπουλος, Καστανιώτης, Τσαπρούνης, Γεωργοπαπαδάκος, ήταν μερικοί εξ αυτών που έπαιξαν.

Περιμένουμε και το πλήρες φωτογραφικό υλικό, ώστε να αναδειχθεί όχι πόσο μεγάλη ήταν η διοργάνωση, αλλά πόσο μικρός είναι ο κόσμος του μπάσκετ. Μας χωράει όλους, σαν μια παρέα, έτσι όπως ο Θοδωρής Κοτσιαρίδας και οι συνεργάτες του φρόντισαν να γίνουμε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…