Κεντρική Διεθνή Μείνε εσύ, φύγε εσύ

Μείνε εσύ, φύγε εσύ

nachbar bjelica

nachbar-bjelica

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον Βίκτορ Σάδα ενώ ο Μπόστιαν Νάχμπαρ επιβεβαίωσε την παραμονή του και για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Νάχμπαρ υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι για 1+1 χρόνια και με την εξαιρετική παρουσία του στους τελικούς της Liga Endesa εξασφάλισε την παραμονή του στους πρωταθλητές Ισπανίας. Στο κείμενο με τίτλο (“Ο τίτλος φέρνει… παραμονή“) αναφερθήκαμε στην απόφαση της Μπάρτσα να κρατήσει τον έμπειρο φόργουορντ στο ρόστερ της.

“Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στη Μπαρτσελόνα για άλλη μία σεζόν. Είναι προνόμιο να είσαι μέλος αυτής της εξαιρετικής ομάδας και να ζεις σε αυτή την πόλη”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Νάχμπαρ στο προσωπικό του προφίλ στο twitter και ουσιαστικά παραδέχτηκε τη συμφωνία.

Παράλληλα ο Βίκτορ Σάδα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με τη Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε σε δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ, ότι ο κύκλος του 30χρονου γκαρντ στους Καταλανούς έκλεισε:

“Ο Βίκτορ έδωσε πολλά πράγματα στην ομάδα αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αποφασίστηκε να μην συνεχίσει στην ομάδα και θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα πρόσφερε σε εμάς”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσάβι Πασκουάλ. Πλέον ο Σάδα που αγωνιζόταν στη Μπάρτσα από το 2008 καλείται να “ψαχτεί” για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…