Κάνει θαύματα

god basketball

god-basketball

Οι ομάδες της Β’ εθνικής είναι αναγκασμένες εκ του νόμου να κινηθούν νωρίτερα από αυτές της Α2, όμως οι περισσότεροι παράγοντες είναι “Περαστικοί” από το μεταγραφικό παζάρι. Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα στα ταμεία, δεν υπάρχει διάθεση για επένδυση (κι αν υπάρχει, δεν υπάρχουν δυνατότητες), οπότε η… πραμάτεια μένει στα… ράφια, ελπίζοντας πως θα πωληθεί στην αγορά της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Μια και μιλήσαμε για “κατηγορίες“, υπάρχει μια ομάδα η οποία κινήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά δεν έχουν σταματήσει οι κατηγορίες προς αυτήν. Περαστικός ήμουν κι άκουγα να λένε πως η διοίκηση χρωστά έξι μήνες, αλλά μόνο έτσι δεν ήταν. Το έψαξα και είδα πως οι κατηγορίες δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια.

Μετά ακούστηκε πως οι παίκτες δεν θέλουν να πάνε στην ομάδα, είτε γιατί τους φταίει η διοίκηση, είτε γιατί τους φταίει ο προπονητής, είτε γιατί η… Αφροδίτη ήταν στον Ερμή τους και κάτι τέτοια υπερφυσικά. Αλλά η ομάδα έκανε -ως άλλη… Αγία– το θαύμα της κι όσους παίκτες “σημάδεψε” τους πήρε.

Ξανά Περαστικός από τα μπασκετικά στέκια άκουσα πως οι προκαταβολές που δίνονται στους παίκτες είναι όλα τα χρήματα που έχει η ομάδα ως “επιδότηση” από τον δήμο. Κι άλλο θαύμα! Οι παίκτες παίρνουν προκαταβολές εδώ και 20 μέρες (ου μην και παραπάνω), τα χρήματα της… βοήθειας μπήκαν μόλις προχθές στο ταμείο.

Πώς γίνεται να πληρώνεις με χρήματα που δεν έχεις πάρει; Ή κάνεις θαύματα (που λέγαμε και παραπάνω), ή αυτοί που μιλάνε λένε (πολύ, είναι αλήθεια) ψέματα. Το καλό είναι πως οι παίκτες δεν τσιμπάνε και υπογράφουν ο ένας μετά τον άλλον, δημιουργώντας τρόμο στους αντιπάλους.

Α, για να μην έχετε κι αμφιβολίες: Η ομάδα θα είναι περαστική από την κατηγορία. Ήρθε για να… επιστρέψει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …