Κεντρική NBA “Θα το κάνουμε ξανά”
NBA

“Θα το κάνουμε ξανά”

riley pat

riley-pat

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη δεύτερη μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας του, μετά από αυτή του 2010, παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Κλίβελαντ (“I’m coming home“). Ύστερα από τέσσερις συνεχόμενους Τελικούς και δύο Πρωταθλήματα, αποχαιρέτησε το Μαϊάμι και οι Big Three αποτελούν παρελθόν.

Ο άνθρωπος που οραματίστηκε αυτή τη δυναστεία, ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Χιτ, Πάτ Ράιλι, εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρθηκε στην απόφαση του “Βασιλιά“, κάνοντας παράλληλα και τον απολογισμό αυτών των τεσσάρων χρόνων ενώ δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μίκι Άρισον και ο προπονητής, Έρικ Σπόελστρα, θα κάνουν τα πάντα ώστε οι Χιτ να συνεχίσουν να διεκδικούν πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η δήλωση:
“Όσον και αν είμαι απογοητευμένος από την απόφαση του ΛεΜπρόν να αφήσει το Μαϊάμι, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιο άλλο άτομο επειδή θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν εκπληκτικά για τη Νότια Φλόριντα, τους φιλάθλους των Χιτ, τον οργανισμό μας και όλους τους παίκτες που υπήρξαν μέρος αυτού. Ο ΛεΜπρόν είναι ένας φανταστικός ηγέτης, αθλητής, συμπαίκτης και άνθρωπος και είμαστε όλοι στεναχωρημένοι που φεύγει.

Τα τελευταία 19 χρόνια, από τότε που ο Μίκι (Άρισον) και εγώ ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, οι Χιτ είναι ένας οργανισμός που διεκδικεί συνεχώς πρωταθλήματα. Έχουμε κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα και έχουμε διεκδικήσει και άλλα πολλά.

Ο Μίκι, ο Έρικ (Σπόελστρα) και εγώ, παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να να κατακτούμε και να διεκδικούμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε ξανά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…