Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Επιτυχημένο διαδικτυακό Σεμινάριο

Επιτυχημένο διαδικτυακό Σεμινάριο

basketa9

basketa9

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (30/7) το τέταρτο διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb (www.scienceweb.gr). Οι Γιάννης Φατούρος και Θανάσης Χατζηνικολάου, οι δύο βασικοί ομιλητές του Σεμιναρίου ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια θέματα που άπτονταν στην προπόνηση νεαρών καλαθοσφαιριστών.

Πέραν της χρονικής περιόδου που βρισκόμαστε οι Έλληνες προπονητές έδειξαν ότι δεν σταματούν ούτε στιγμή το ενδιαφέρον τους για την συνεχή επιμόρφωση τους, προσπαθώντας να συλλέξουν περισσότερες γνώσεις, που θα τους αποφέρει ακόμη περισσότερη αποτελεσματικότητα, στο έργο που έχουν αναλάβει.

Την Τετάρτη (30/7) αρκετοί προπονητές κατάφεραν μέσα από το διαδικτυακό χώρο της Scienceweb (www.scienceweb.gr), να παρακολουθήσουν τις λεπτομερέστατες ομιλίες των Γιάννη Φατούρο (Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης του τμήματος Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και Θανάση Χατζηνικολάου (Λέκτορας Προπονητικής – Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου ΔΠΘ στην Κομοτηνή) που αφορούσαν “την προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη και την πλειομετρική προπόνηση κατά την παιδική και εφηβική ηλικία”. Όσοι είδαν το Σεμινάριο βρήκαν τις απαντήσεις στους προβληματισμούς που ενδεχομένως είχαν και αφορούσαν:

Τις ιδιαιτερότητες της προπόνησης στα στάδια ανάπτυξης

– Την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην προπόνηση με βάρη στην παιδική και εφηβική ηλικία

Την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην πλειομετρική προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία

– Τις μεθόδους προπόνησης και τον σχεδιασμό της προπόνησης στην προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης στην παιδική και εφηβική ηλικία

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…