Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Είναι μπερδεμένοι

Είναι μπερδεμένοι

simons lasme euroleague

simons-lasme-euroleague

Λένε πως “όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος” και προφανώς έχουν δίκιο. Εμείς έχουμε το χάντικαπ να μην είμαστε πουθενά νοικοκυραίοι, αλλά να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κινήσεις, χωρίς να γνωρίζουμε τα πάντα. Με όσα ξέρουμε, όμως, με τα δεδομένα που υπάρχουν, στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι πολύ μπερδεμένοι.

Οι “ερυθρόλευκοι” άφησαν να διαρρεύσει το ενδιαφέρον τους για τον Ντιλέινι (και όχι μόνο), με τον οποίο δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Η πρότασή τους -σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το ρεπορτάζ- ήταν εξαιρετική, αλλά όταν έπρεπε δεν ανέβηκαν, δεν ακολούθησαν. Γενικότερα δείχνουν -και καλά κάνουν- διάθεση σφιχτής οικονομικής πολιτικής και ο Ντιλέινι ήταν μόνο ένα από τα παραδείγματα.

Την ίδια στιγμή, όμως, δαπανούν περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη που θα παίζει (;) μόνο στην Ευρωλίγκα. Κι αν κρίνω από τη σεζόν που πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε, ο Σέντρικ Σίμονς ούτε στην Ευρωλίγκα θα έχει θέση.

Από τη μια δεν ανεβάζουν 100-200 χιλιάδες ευρώ (διόλου ευκαταφρόνητα ποσά στις μέρες που ζούμε) για να πάρουν αυτούς που θέλουν κι από την άλλη ξοδεύουν 500.000 ευρώ για να κρατήσουν έναν παίκτη που δεν θέλουν. Γιατί αν τον ήθελαν δεν θα τον είχαν μόνο για την Ευρωλίγκα. Μεταξύ μας, βάσει της εικόνας του, δεν είχαν λόγο να τον θέλουν.

Αν αυτό δεν συνιστά “μπέρδεμα“, τότε συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…