“Αχαιός” ο Μπατής

spanoulis batis

spanoulis-batis

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Η συμφωνία του Μάριου Μπατή με τον Απόλλωνα Πάτρας πήρε σάρκα και οστά καθώς ο πολύπειρος γκαρντ αποτελεί μέλος της οικογένειας των “μελανόλευκων” εδώ και λίγες ώρες. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του μέχρι πρότινος αρχηγού του Πανιωνίου αποκτώντας μία λύση… από το πάνω ράφι για την περιφέρειά τους.

Η είδηση μπορεί να προκαλεί “θόρυβο” (απόλυτα λογικό), αλλά το eBasket.gr είχε φροντίσει να σας αποκαλύψει τη μετακίνηση του Μάριου Μπατή στην αχαϊκή πρωτεύουσα εδώ και αρκετές ημέρες. Για την ακρίβεια από τις 03/07 σας είχε πει πως ο Απόλλωνας Πάτρας “Συμφώνησε με Μπατή“, με τους Πατρινούς να μας… επιβεβαιώνουν λίγες ημέρες αργότερα (“Συμφωνία με Μπατή“) και χθες το βράδυ να βάζουν… το κερασάκι στην τούρτα με την ανακοίνωση της απόκτησής του.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μέλος της ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας είναι από σήμερα ο Μάριος Μπατής. Ο έμπειρος πλέϊ μέικερ υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της εταιρείας Μπακαλάρος ΑΕ (χορηγού του Απόλλωνα) και παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση.

“Καλωσορίζω τον Μάριο και την σύζυγό του στην Πάτρα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που εντάχθηκε στην ομάδα μας”, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Κώστας Καραπάνος.

Τον Μάριο Μπατή καλωσόρισε και ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα, Βασίλης Λιανός. Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το buyoutστο συμβόλαιο του αθλητή απάντησε: “Είναι η πρώτη φορά στον Απόλλωνα που δεχτήκαμε τέτοιον όρο. Πράγματι μέχρι τις 30 Ιουλίου μπορεί να επικαλεστεί τον όρο αυτό και να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό.

Όμως έστω και με αυτόν τον όρο πετύχαμε ένα βασικό στόχο. Δεν θα είναι αντίπαλός μας. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και η πρόθεση μας είναι η συνεργασία μας να είναι διετής. Ήταν ο βασικός μας στόχος και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει στην Πάτρα“.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μάριος Μπατής, ο οποίος δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα. Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όπου και εάν αγωνίστηκα. Είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή, την οποία ειλικρινά δεν περίμενα”.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας “Μπακαλάρος Α.Ε.“, Δημήτρης Μπακαλάρος, δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης: “Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που ένας Έλληνας παίκτης επιπέδου του Μπατή είναι στην Πάτρα και ανήκει στην ομάδα μας, τον Απόλλωνα. Όταν ο Απόλλων προοδεύει είναι σίγουρα καλό για τον ίδιο, αλλά και για την Πάτρα την οποία διαφημίζει και της προσφέρει πολλά”.

Την παρουσίαση παρακολούθησε και ο Κώστας Μπακαλάρος, πρόεδρος της εταιρείας Μπακαλάρος Α.Ε.. Τον αθλητή συνόδευε στην παρουσίαση η σύζυγός του. Το παρών στην παρουσίαση του Μάριου Μπατή έδωσαν από τον Απόλλωνα και οι: Σωτήρης Χαλκιόπουλος, Ευγγελία Νιάρου, Μιχάλης Νταβλούρος, Σταύρος Δανιήλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…